Школярі з Тернопілля вирушили на навчання у Польщу

Школярі з Тернопілля вирушили на навчання у Польщу

08.09.17 13:07 0 442
Група школярів Зборівщини 2 вересня вирушила на навчання у Республіку Польща. Шестеро учнів продовжуватимуть навчання у місті Любомєж. За сприяння Міжнародного Центру Впровадження Програм ЮНЕСКО молоді ініціативні українці безкоштовно здобуватимуть освіту за обраним профілем та одночасно займатиметься волонтерською діяльністю вказаної організації, як представники України.

Від'їзду делегації, а це більш як три десятки учнів з усієї України, передувала організаційна робота, згуртування групи, вивчення польської мови, ознайомлення з культурою та традиціями країни, яка приймає дітей.

Голова Зборівської районної державної адміністрації Ігор Яворський у напутньому слові до дітей відзначив, що їхня місія відповідальна і почесна: поруч із здобуттям європейської освіти молоді люди презентуватимуть Україну у Республіці Польща, перейматимуть досвід лідерства та організації самоврядування. Очільник району побажав дітям та їхнім батькам легкої дороги та висловив сподівання, що, повернувшись на Україну, молоді люди зроблять свій вагомий внесок у розбудову нашої держави – мирної, європейської та незалежної.

Перед від'їздом школярі отримали благословення священника на успішне навчання та подорож, а також виконали державний Гімн України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Запрошення для ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ