Викрито двох працівників Державного підприємства «Ясінянське лісове мисливське господарство»,які незаконно нарубали лісу на майже 600 тис грн     
 Прокуратурою області спільно з Управлінням СБУ в Закарпатській області продовжується робота щодо протидії к

Викрито двох працівників Державного підприємства «Ясінянське лісове мисливське господарство»,які незаконно нарубали лісу на майже 600 тис грн Прокуратурою області спільно з Управлінням СБУ в Закарпатській області продовжується робота щодо протидії к

08.09.17 13:07 0 608
Прокуратурою області спільно з Управлінням СБУ в Закарпатській області продовжується робота щодо протидії кримінальним правопорушенням у сфері охорони лісових ресурсів.

Завдяки вжитим скоординованим заходам викрито протиправну діяльність двох працівників Державного підприємства «Ясінянське лісове мисливське господарство»

Зокрема, досудовим розслідуванням встановлено, що в одному з лісництв виявлено незаконну порубку 67 дерев об’ємом 87 м. куб., які зрубані працівником вищезазначеного підприємства. Загальна сума заподіяної шкоди на складає понад 580 тисяч гривень.

За погодженням із прокуратурою області правопорушникам вже оголошено про підозру у службовій недбалості та незаконні порубці лісу (ч. 2 ст. 367 та ст. 246 КК України) та обрано запобіжні заходи у виді особистого зобов’язання.

Найближчим часом досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні буде завершено, обвинувальні акти будуть скеровані до суду.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Запрошення для ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ