Основні види листівок

Основні види листівок

08.09.17 23:40 0 4649

В останні роки мистецтво листівки переживає справжній бум. Листівки стали однією з найпоширеніших різновидів графіки. Їх розрізняються за формою, зовнішнім виглядом, виготовленням, по призначенню і т. д. Користуючись сухою канцелярською мовою, листівки можна поділити на дві категорії, про які нам розповість співробітник компанії Passpotry, в якій можна придбати дизайнерські листівки оптом.

Отже, перший вид листівок - це звичайні поштові картки, призначені для надсилання поштою без конверта. На одній стороні поштової картки надруковано герб країни і марка, на іншій - місце для тексту. Розмір такої листівки строго визначений 9х14 см.

Другий вид листівок - ілюстровані поштові картки. Це листівки на одній або на обох сторонах якої є будь-яке зображення. У свою чергу ілюстровані листівки можна розділити на художні картки і фотолистівки.

Художні листівки зазвичай мають ілюстрацію у вигляді репродукції з будь-якого твору мистецтва. Або ж вони можуть відтворювати художню роботу, спеціально розроблену для листівки. Художня листівка завжди авторська. Вона передає думки і почуття художника, його настрій.

Чим же характеризуються ці види листівок?

Фотолистівки відрізняються тим, що їх ілюстрації є фотографії. Раніше їх ще називали видовими. Зазвичай на видових листівках можна побачити фотографії міст, види місцевості, природи, відомих людей. Фотолистівка відкриває величезні можливості для творчості. Поєднання мистецтва фотографії і дизайнерського оформлення дозволяє передати саме ті почуття, які ви хочете висловити іншій людині.

В даний час ілюстровані листівки мають різні призначення. Розглянемо найпоширеніші з них. Можна виділити:

  • вітальні листівки;
  • рекламні;
  • ділові.

Найпоширеніший вид листівок - це вітальна листівка. Вона завжди поруч з нами. Зараз навіть важко уявити свято без вітальної листівки. День народження, весілля, 1-ше вересня, Різдво, Великдень, Новий рік - у нашій країні дуже багато свят! Для кожного можна знайти вітальну листівку. Якщо немає свята, щоб просто нагадати про себе або навпаки дати зрозуміти, що не забули, вітальна листівка підійде для цього ідеально. Вітальна листівка так популярна, що на сьогоднішній день в обороті налічує понад 15 мільярдів штук на рік.

Більш дієву та оригінальну рекламу ніж листівка - важко собі уявити. Вона абсолютно не нав'язлива, що є її величезною перевагою над іншими видами реклами. По формату вони нічим не відрізняються від стандартної поштової картки.

Ділова листівка призначена для привітання клієнтів, партнерів по бізнесу, представників ЗМІ, державного чиновника, співробітників органів влади з професійним святом і т. д.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Наблюдение за домом с ...
Наступна новина: Які вимоги пред'являються ...

КОМЕНТАРІ