Baywatch: Рятувальники Малібу (2017)

Baywatch: Рятувальники Малібу (2017)

09.09.17 20:45 0 1447

Суворий, але справедливий Мітч Бьюкеннон (Дуейн Джонсон) командує рятувальниками на популярному пляжі у Флориді. За правилами Мітч і його люди повинні лише витягувати потопаючих, але вони також підтримують на пляжі порядок і навіть розслідують злочини, хоча поліцейські наполягають, що рятувальники не повинні робити їх роботу. Коли Мітч знаходить на піску викинуті океаном пакетики з наркотиками, він усвідомлює, що хтось із пляжних бізнесменів займається контрабандою отрути, і береться знайти злочинця. Разом з усіма слідство веде рятувальник-стажер Метт Броуді (Зак Ефрон) - олімпійський чемпіон з плавання, який після здобутих перемог так зганьбився на змаганнях, що тепер може розраховувати лише на пляжну роботу.

Більшість персонажів фільму носять імена героїв телесеріалу «Рятувальники Малібу». Герой Зака Ефрона (Метт Броуді) - це один з небагатьох новачків, придуманих спеціально для фільму.

Не будемо довго просторікувати і відразу візьмемо бика за роги. Чи хочете ви побачити, як колишній герой «Татові знову 17» Зак Ефрон, насилу долаючи огиду, оглядає і обмацує пеніс небіжчика в пошуках слідів вбивства? Чи жадаєте ви побачити, як в глотку Ефрона затікає трупний жир з розкладаючогося тіла? Чи мрієте ви насолодитися видовищем «як пеніс хлопця застряг в пляжному лежаку, і герої проводять кілька хвилин, намагаючись звільнити бідолаху»? Якщо ви обожнюєте комедії з подібними приколами, то «Рятувальники Малібу» можуть вам сподобатися.

Зрозуміло, в знаменитому серіалі 1990-х, на якому заснований фільм режисера «Нестерпних босів» Сета Гордона, нічого позамежного не було. Він був, в першу чергу, видовищем для тих молодших підлітків, які вже почали цікавитися оголеними тілами, але ще не могли купувати еротичні журнали і брати на прокат порнофільми.

У наш час нікому не потрібно йти в кіно або включати телевізор, щоб подивитися на красунь будь-якої роздягнутості. Тому ремейк «Рятувальників Малібу» намагається взяти іншим. Зрозуміло, дівчата в купальниках в ньому все ж є, і, скажімо, модель Келлі Рорбах - не найгірша (хоча і не повноцінна) заміна Андерсон. Але в центрі картини не милування уповільнено бігаючими рятівницями, а цинічні приколи за межею фолу на кшталт уже згаданих сцен в морзі, куди герої проникають для збору доказів. Правда, гумор фільму не вичерпується нудотними гегами, але саме їх ви будете згадувати, коли вийдете з залу. І повірте - більш інтелектуальних жартів в картині немає. Це чистої води кіно для «найменшого спільного знаменника» на зразок минулорічного «Дідуся легкої поведінки», теж з Ефроном в головній ролі.

Що ще є в фільмі, крім тупих приколів і обмацування «жмуриків»? Неодноразово демонстровані м'язи Дуейна Джонсона і Ефрона (хлопець перекачався майже до культуристських пропорцій, але все-таки поступився Скелі), убивчо занудні пафосні промови про рятувальницький борг, не дуже переконлива в ролі підступної злочинниці Боллівудська суперзірка Пріянка Чопра і «детективне розслідування», яке ми ставимо в лапки, оскільки герої і глядачі з самого початку знають, хто у всьому винен. Питання лише в тому, коли напівголі детективи знайдуть безперечні докази і надерут лиходіям дупу. До речі, на потужний екшен не сподівайтеся, оскільки бойові сцени у фільмі - чисто для проформи, без будь-яких вражаючих моментів. Крім того, у лиходійки всього пара прихвоснів. Якось не густо...

Ще гірші справи з романтикою. Формально у фільмі дві любовні лінії, але одна з них не заходить далі грайливої сварки, а інша настільки неправдоподібна, що включена у фільм «чисто по приколу». Романтична іскра в обох лініях відсутня, і картина тільки програє від такої «любові». Як це часом буває в голлівудських стрічках останніх років, найпалкіші відносини в фільмі - це відносини Мітча і Метта. Начебто, обидва віддають перевагу жінкам, але напруга між ними така, що вона цілком могло б у фіналі перерости в палкі обійми. У поєднанні з жартами про пеніси і з навмисним замилуванням м'язами це дає непогане уявлення про те, кому адресовані нові «Рятувальники Малібу».




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Электрические печи от ...
Наступна новина: Заробіток в інтернеті разом ...

КОМЕНТАРІ