Заробіток в інтернеті разом із IPweb

Заробіток в інтернеті разом із IPweb

10.09.17 01:01 0 1333

Велика кількість людей в наші дні задається питанням про те, як заробити в інтернеті. Це не дивно, адже доступ до інтернету є практично у всіх, а крім того, Глобальна Павутина має великі можливості практично в будь-якому напрямку діяльності. Можливість заробляти в інтернеті - це прекрасна знахідка для тих, у кого багато вільного часу. Наприклад, якщо ви зайняті роботою, яка має характер чергування і вимагає вашої уваги лише час від часу, ви цілком можете використати з користю ці періоди вимушеної бездіяльності і заробити ще грошей. Стане в нагоді така можливість і в інших випадках, коли у вас немає ніяких справ і є під рукою інтернет.

Як заробити WebMoney і Яндекс.Деньги?

В епоху повсюдного поширення інтернету віртуальні гроші перестали бути дивиною. Цінність їх стала мало чим поступатися звичайним грошам, а в деяких операціях вони навіть більш зручні. Крім того, віртуальні гроші - такі як WebMoney, Яндекс.Деньги та їх аналоги - мають одну важливу перевагу: їх можна заробити не відходячи від комп'ютера! Багато людей успішно використовують спеціальні сайти для заробітку, і тим самим збільшують свої доходи. IPweb.ru - це якраз такий сайт, причому один з найстаріших, який користуються найбільшою довірою користувачів. Для більш зручної роботи була розроблена спеціальна програма для заробітку IPweb Surf, яка відкриває більшу кількість сайтів для перегляду і істотно полегшує роботу.

Можливість заробляти на кліках і серфінгу

Користувачі IPweb мають можливість по посиланнях і серфінгу. Умови прості: ви користуєтеся сервісом, переглядаючи запропоновані веб-сторінки, виконуючи завдання і клікаючи по посиланнях, а вам платять за це реальні гроші! За великим рахунком це досить-таки схоже на те, чим зазвичай і займаються користувачі інтернету на дозвіллі (серфінг - це перегляд різних сайтів) з однією відмінністю - тепер ви будете ще й заробляти на цьому! Погодьтеся, це чудова можливість з користю витратити вільний час - особливо в тому випадку, якщо нічим іншим все одно зайнятися толком немає можливості.

Заробіток на читанні листів

Ще один спосіб заробітку на IPweb є читання оплачуваних рекламних листів. Це теж вкрай необтяжливо: листи будуть приходити в ваш аккаунт в системі, і вам буде досить їх відкрити і, якщо вказано, перейти по посиланню, що в ньому міститься. Листи з посиланням оплачуються вище. Зверніть увагу, що листи навіть не будуть засмічувати вашу особисту поштову скриньку: на нього будуть приходити тільки повідомлення про те, що є новий оплачуваний лист. Від повідомлень теж можна відписатися - тоді вам знадобиться зайти в свій аккаунт, щоб дізнатися про наявність нових листів. Крім того, якщо ви самостійно не підпишетеся на розсилку, ніякими листами вас турбувати не будуть.

Заробіток на партнерській програмі

Крім безпосереднього заробітку на кліках, перегляді сайтів і читанні листів, на IPweb.ru ви можете також заробляти на партнерській програмі. Це означає, що ви можете запрошувати інших користувачів в систему, і отримувати дохід двох видів: якщо ви запросите рекламодавця, який витратить гроші на розкрутку в сервісі, то отримаєте від 50 до 500 рублів залежно від витраченої ним суми, а якщо серфера (тобто користувача, який теж займеться заробітком) - то по 7 % від його заробітку і по 2 % від заробітку тих, кого в свою чергу запросить він. Такі користувачі називаються рефералами, і у випадку з запрошенням серферів ви отримаєте постійний пасивний дохід, який не вимагає від вас ніяких дій.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Baywatch: Рятувальники ...
Наступна новина: Заклади Житомирщини на 92% ...

КОМЕНТАРІ