Юрій Юрик: Вкладаючи гроші у спорт,ми отримуємо перспективу здорової України

Юрій Юрик: Вкладаючи гроші у спорт,ми отримуємо перспективу здорової України

10.09.17 10:22 0 574
День фізичної культури та спорту – це свято гордості і надії. Гордості за великий потенціал області, за тих людей, які чи не найбільше популяризують нашу області в Україні, Європі та світі. І надії на те, що наша спортивна родина ставатиме все більшою. На цьому наголосив заступник голови Тернопільської ОДА Юрій Юрик, вітаючи з професійним святом працівників галузі та тренерів.

Він зауважив, що як ніколи, країна потребує великих перемог і вони перш за все відбуваються на спортивних аренах. Водночас, потребує і фізично здорових, міцних українців, які розуміють, що боротьба за Україну відбувається як на східному фронті, так і на кожному найменшому чемпіонаті та на кожному найменшому турнірі у селах, районах, в області.

«Гадаю, що те, що зараз найбільше об'єднує країну, і це, напевно, є елементом нашої національної ідеї, – це наші спортивні перемоги та спортивна підготовка молодих людей до нових звершень. Тому, ми вдячні вчителям фізкультури, тренерам за те, що незважаючи на цілий ряд складнощів, вони все ж зберегли спортивну галузь і надалі її розвивають. Знаємо, як це нелегко, тому що кожен тренер вкладає в свого вихованця душу, серце, час, і знаю, що за великим рахунком, спорт є не лише вашою роботою, а й стилем життя. Власне, наша країна за останні роки повертається до спорту і ми розуміємо, що вкладаючи гроші в спорт, ми отримуємо перспективу здорової України. Тому наше завдання зробити фізичну культуру не лише масовою, а й якісною. Що ми і робимо, забезпечуючи фінансування галузі та відбудовуючи спортивну інфраструктуру», – підкреслив Юрій Юрик.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ