Ігор Гундич: підприємства в районах дають упевненість у спроможності громад.

Ігор Гундич: підприємства в районах дають упевненість у спроможності громад.

10.09.17 09:59 0 578
Пелети для твердопаливних котлів, які дають у 2,5 рази більше тепла, ніж дрова, якісні паркетні дошки, інші вироби із деревини – таку продукцію виробляють місцеві виробники у Ємільчинському районі і експортують її до країн Європи, а також реалізують на внутрішньому ринку.

Голова ОДА Ігор Гундич упевнений, що такі підприємства відіграватимуть важливу роль у розвитку об'єднаної громади, адже є бюджетоутворюючими.

«Приємно, що майже весь Ємільчинський район об'єднався в одну громаду. Ще більше приємно те, що на території Ємільчинського району є підприємства, які працюють на експорт. Вони дають упевненість нам, що ця громада буде спроможна, матиме можливість розвиватися. Ці підприємства – стовпи економіки Ємільчинської об'єднаної територіальної громади», – сказав Ігор Гундич.

Вже ТОВ «Банковиський» та ТОВ «Пеллет-Енерго» орієнтовані на європейського споживача і виробляють продукцію згідно європейських стандартів, забезпечують робочі місця із конкурентною заробітною платою та розширюють і постійно модернізують своє виробництво. Близько 80% продукції підприємств експортується до країн Європи.

Податки, які сплачують ці підприємства, лишатимуться в бюджеті об'єднаної громади і суттєво впливатимуть на її розвиток.

Довідково:

ТОВ «Банковський» – підприємством сплачено податків за шість місяців поточного року на суму 573,5 тис. грн., в тому числі ПДФО – 230,1тис. грн. Підприємство займається експортом продукції з деревини до країн: Румунія, Німеччина, Америка.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі вперше в ...

КОМЕНТАРІ