Державні аудитори Житомирщини забезпечили відшкодування втрат майже на 20 млн грн

Державні аудитори Житомирщини забезпечили відшкодування втрат майже на 20 млн грн

10.09.17 09:29 0 714
Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області протягом січня-серпня поточного року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 19,5 млн грн.

Для максимального відшкодування втрат державних фінансових і матеріальних ресурсів до суду пред'явлено два позови на загальну суму 1,2 млн грн. Перед органами прокуратури і двома об'єктами контролю ініційовано 20 позовів на суму 9,2 млн грн. До порушників бюджетної дисципліни застосовано 18 заходів впливу (зупинення операцій із бюджетними коштами та призупинення бюджетних асигнувань).

За вчинені фінансові порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 97 посадових осіб, до дисциплінарної та матеріальної відповідальності – 37 осіб, зокрема із займаних посад звільнено 18 осіб.

За матеріалами контрольних заходів правоохоронні органи розпочали 21 досудове розслідування та вручили 14 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

До Державної служби фінансового моніторингу України направлено дві інформації про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, на суму 0,4 млн грн.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівський полігон у ...

КОМЕНТАРІ