На конференції у Чернівцях обговорили розширення інструментів залучення громади у сфері впливу на органи влади

На конференції у Чернівцях обговорили розширення інструментів залучення громади у сфері впливу на органи влади

10.09.17 10:55 0 596
Стартова конференція відбулася 8 вересня в рамках проекту «Прозорість в Чернівцях: посилення широкої участі громадян в оптимізації громадського контролю в м. Чернівці», який отримав фінансову підтримку на втілення ініціатив в рамках грантового конкурсу «Місцеві ініціативи з прозорості та громадської участі в Україні» Проекту Ради Європи «Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні».

У заході взяли участь представники виконавчих органів, залучені до реалізації проекту, та загальноосвітніх, дошкільних навчальних, медичних закладів, які увійшли до проекту «Енергоефективність в будівлях бюджетної сфери у м. Чернівці».

Під час конференції було представлено заходи, графік їх реалізації, а також очікувані продукти та результати проекту «Прозорість в Чернівцях: посилення широкої участі громадян в оптимізації громадського контролю в м. Чернівці», що реалізується Виконавчим комітетом Чернівецької міської ради за фінансування Ради Європи.

Вищезазначений проект спрямований на посилення широкої участі громади міста Чернівці в оптимізації громадського контролю у сфері комплексного моніторингу з впровадження енергоефективних заходів у бюджетних будівлях життєзабезпечення громади через зростання рівня прозорості у прийнятті рішень органами місцевої влади та розширення інструментів залучення громади у сфері впливу на органи влади.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Чернівці: Грошову ...

КОМЕНТАРІ