«Чернівціводоканал» має нового керівника

«Чернівціводоканал» має нового керівника

10.09.17 11:56 0 641
Під час засідання круглого столу на тему «”Перспективи розвитку КП “Чернівціводоканал”. Досвід інших міст щодо модернізації систем водопостачання, реалізації кредитних і грантових програм, підвищення енергоефективності виробництва води”, який відбувається в Чернівецькій міській раді, міський голова Олексій Каспрук представив нового керівника комунального підприємства.

Ним став Анатолій Чабан, який останні 7 років працював головним інженером Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідноканалізаційного господарства «Рівнеоблводоканал».

о 16 годині нового керівника представлять колективу КП «Чернівціводоканал».

“Було кілька кандидатур на цю посаду. Ми підписали контракт з Анатолієм Чабаном. “Рівнеоблводоканал”, де він багато років працював, зараз є прибутковим підприємством”, – зазначив Олексій Каспрук.

Довідково

04.05.1962

Національність: українець

Позапартійний

Сімейний стан: одружений

Діти: син (1986 р.н.), син (1989 р.н.)

Освіта

1985-1993

1979-1984

Вища. Український інститут інженерів водного господарства, спеціальність: «Водопостачання і каналізація», здобув кваліфікацію «інженера-будівельника».

Базова вища. Київський технікум міського електротранспорту, спеціальність: «Монтаж і наладка систем контролю і автоматики», здобув кваліфікацію «технік-електромеханік».

Досвід роботи

06.2010

09.2017

Рівненське обласне виробниче комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» (м.Рівне), головний інженер.

Обов'язки: виконання статутних завдань підприємства, дотримання ліцензійних умов діяльності; визначення, формулювання, планування, здійснення й координація діяльності підприємства з експлуатації будівель та обладнання для надання безперервних послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, надання інших видів послуг; організація роботи і ефективної взаємодії виробничих одиниць, цехів та інших структурних підпорядкованих підрозділів; розробляє та впроваджує заходи щодо запобігання аварій, а також дії персоналу у разі їх виникнення і ліквідації.

08.2009

06.2010

Закрите акціонерне товариство «Комунальна енергосервісна компанія м.Рівне» (м.Рівне), технічний директор.

Обов'язки: будівництво когенераційної установки на котельні по вул. Макарова (м.Рівне), будівництво дахових котелень в м. Рівне по вул. Виговського, 3, вул. Тиха, 7 та Боженова, 14 (Загальноосвітня школа).

03.2005

07.2009

Рівненське обласне виробниче комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» (м.Рівне), заступник директора по експлуатації енергообладнання і КВПіА.

Обов'язки: керування службою головного енергетика та черговим персоналом, відділом КВПіА; цілодобова технічна підтримка діяльності підприємства; робота з контролюючими органами; розробка та впровадження систем автоматизації на виробництві; контроль за раціональним використанням енергоносіїв – розробка питомих норм; формування внутрішньої нормативної бази підприємства (підготовка наказів, положень, інструкцій) у межах компетенції.

07.2003

03.2005

Міське комунальне підприємство «Рівневода» (м.Рівне). Головний інженер.

06.1984

07.2003

Рівненське обласне виробниче комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» (м.Рівне), головний інженер.

Обов'язки: повний супровід проектів з енергоснащення підприємства – отримання позитивних висновків та дозволів та контроль за впровадженням нового енергозберігаючого обладнання; організація безпечної експлуатації енергетичного обладнання та енергосистем , газової котельні, безперебійне забезпечення підприємства електричною енергією, водою.

11.1980

11.1982

Служба в лавах Радянської армії

Особисті якості

відповідальність, ініціативність, професійність, компетентність, рішучість, оперативність в прийнятті рішень.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: За кошти ...
Наступна новина: Чернівці: Міський голова ...

КОМЕНТАРІ