Як стати русалкою: Основні способи

Як стати русалкою: Основні способи

11.09.17 15:36 0 2722

Русалки - це міфологічні створіння, які в усі часи цікавили людей власною красою та загадковістю. Сьогодні у багатьох людей виникаєж запитання: "Чи можна в реальному житті стати русалкою та отримати як хвіст, так і її магічну силу?". Далі, ми розглянемо перевірені метода як перетворитися в цю істоту. На сьогоднішній день, це легко і просто можна зробити навіть вдома!

Перетворюємося на русалку

Основні способи, як стати русалкою:

  1. Купити або зробити хвіст (тоді можна бути дуже схожою на русалку);
  2. Виконувати спеціальні обряди, бажано в повний місяць (Наприклад: В повний місяць потрібно взяти склянку з водою, вийти на вулицю і вимовити заклинання: "Чарівна сила прийди до мене. Сказати 3 рази, дивлячись на місяць. Потім випити всю воду і йти спати". На ранок замість ніг повинен з'явитися риб'ячий хвіст. Або: Щовечора перед сном писати на аркуші паперу 33 рази таке заклинання: «Я перетворююся на русалку! Мої ноги стають хвостом. Я здобуваю чарівну силу!». Потрібно виконувати це рівно 33 дні не пропускаючи ні дня. Якщо пропустите хоч один день, то потрібно починати все спочатку. Результат: ноги повинні перетворитися в хвіст);
  3. Ходити в басейн і багато плавати, навчитися дихати під водою. Плавати так, щоб ноги були щільно притиснуті один до одного як справжня русалка. Є думка, що тоді тіло саме почне змінюватися і стане схоже на тулуб русалки.

Висновки

Чи реальні другий і третій способи, вирішувати особисто вам, можете спробувати ними скористатися. Гірше точно не буде. Але якщо ви знайдете в інтернеті інші способи, будьте уважні! Деякі з них можуть бути небезпечними. Краще просто навчитися добре плавати, купити собі хвіст і ставати русалкою на певний час. Адже навіть у фільмах про русалок, наприклад в серіалі "Н2О Просто додай води", героїні стають русалками лише на час, коли на них потрапляє вода. А в звичайному житті вони - звичайні дівчата.

Так що безпосередньо перед тим, як виконувати якийсь із способів перетворення на русалку, потрібно як слід подумати: "До яких наслідків це призведе і чи взагалі це вам потрібно?".

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ