Житомирщина: жителі області подали майже 130 заявок для отримання компенсації за доїльний апарат

Житомирщина: жителі області подали майже 130 заявок для отримання компенсації за доїльний апарат

12.09.17 09:48 0 591
Жителі області продовжують подавати заявки для отримання відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння. На розгляді обласної комісії вже перебуває 127 пакетів документів від домогосподарств Житомирщини

Про це повідомляє управління агропромислового розвитку ОДА.

— "Станом на 11 вересня до обласної комісії подано 127 заявок від жителів області для отримання компенсації вартості закуплених установок індивідуального доїння. Тільки у вересні господарства населення Житомирщини, які утримують 3 і більше корів, сформували 77 пакетів документів та подали на опрацювання комісії. У липні 2017 року компенсацію за придбання установок отримали 30 жителів Житомирщини по 5,3-7,0 тис. грн на господарство", – йдеться у повідомленні.

Оскільки програма відшкодування користується популярністю серед населення у селах та містах Житомирщини, то за підсумками 9 місяців виконання бюджету депутати під час сесії облради вирішуватимуть питання збільшення фінансування цього напрямку.

Всі, хто бажає отримати компенсацію з обласного бюджету на установку доїння, може подати документи триває до 1 грудня 2017 року. Господарствам відшкодують вартість придбаної установки у сумі, рівній вартості придбання, але не більше 7000 грн за одиницю. Отримати таку компенсацію господарство населення має право один раз на 5 років.

Перелік необхідних документів:

1. Заявка.

2. Довідка про відкриття поточного рахунку.

3. Акт про передачу-продаж-закупівлю племінних тварин.

4. Копії племінних свідоцтв (завірений підписом та печаткою секретаріату сільської, міської рад або територіальної громади).

5. Платіжний документ на племінну тварину (накладна, квитанція, прибутковий касовий ордер, що підтверджує сплату).

6. Копія паспорта особи та документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб платників податків.

7. Довідка з сільської, селищної, міської рад або територіальної громади, яка засвідчує наявність трьох і більше корів і придбану у племінних заводах, племінних репродукторах племінну телицю, нетелей або корову молочного, м'ясо-молочного напрямків продуктивності.

8. Копії паспортів корів та ветеринарних карток до них.

9. Письмове зобов'язання про збереження племінних тварин протягом поточного та двох наступних років.

За детальною інформацію про отримання дотації звертатись до управління агропромислового розвитку ОДА за адресою: майдан ім. С.П. Корольова, 3/14, телефон: (0412) 47-47-50.

Також підприємці Житомирщини можуть отримати відшкодування за вирощування льону та гречки.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі турніром з ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ