Яким повинен бути барний стілець?

Яким повинен бути барний стілець?

12.09.17 20:08 0 1020

Вдома у будь-якої людини завжди є місце для стільців. Сьогодні, в 21 столітті, в моду входить ще один різновид таких стільців - барні. Найчастіше їх купують разом з барною стійкою, загальний вигляд якої зі стільцями нічим не поступається більш стандартному буфету. Зазвичай місце під такі стійки виділяють в гостьовій кімнаті, рідше - на кухні. Подібне доповнення інтер'єру відкриває перед вами додаткові можливості - тут ви можете приємно відпочити зі своїми друзями, або влаштувати вечірку з коктейлями. І ключове тут те, що ступінь комфорту за барною стійкою безпосередньо залежить від того, які за нею стоять стільці.

Складно однозначно відповісти на питання: "Яким повинен бути барний стілець?", адже крім стільців, є ще високі барні табурети (сидіння на одну людину, без спинки - до речі, купити високий барний стілець можна в інтернет-магазині http://mebel-signal.com.ua/), а також напівкрісла (сидіння з комфортною спинкою і спеціальними підлокітниками).

Барні стільці часто роблять на основі каркасів з дерева, або металу. Стільці з дерев'яною основою відмінно впишуться в класичний інтер'єр, металеві ж більше підійдуть для сучасних стилів (наприклад, hi-tech). Сидіння можуть мати від однієї до чотирьох ніжок, можуть провертатися на 360 градусів, а також мати регулятор висоти. Якщо говорити про відмінність барних стільців від звичайних - вона полягає в тому, що у звичайних стільців немає підніжки, а також у них значно менший розмір сидіння.

Висота таких стільців варіюється в районі від 60 до 85 см. Вони добре виглядають поруч зі стійками висотою до 1 метра. Такі меблі добре розмістити на кухні, де можна комфортно сидіти, і навіть виконувати частину роботи. У свою чергу, класична барна стійка має висоту 115 см - поруч з нею ідеально виглядатимуть стільці, висотою більше 70 см.

Ширина сидіння барного стільця - близько 40 см, проте є і моделі, у яких сидіння ще більш широке. Воно може мати різну форму - плоску, овальну, квадратну і багато інших. Матеріалами, які найчастіше використовують для виготовлення стільців є: пластик, прути, а також спеціальні нитки з синтетики. Сидіння оббивають поролоном або поліуретаном, після чого обтягують шкірою (натуральної або штучною), або красивою тканиною - все залежить від стилю вашого інтер'єру.

Якщо ж говорити про вартість цього елементу інтер'єру, то ціни на барні стільці на сьогоднішній день доступні для кожного.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как носить ботинки с ...
Наступна новина: Основні несправності ...

КОМЕНТАРІ