Які жіночі блузки модні в 2017 році?

Які жіночі блузки модні в 2017 році?

13.09.17 03:55 0 1370

Модна жіночий блузка має бути присутня в гардеробі кожної поважаючої себе бізнес-леді. У нинішньому сезоні жіночна блузка на піку моди. Оптовий інтернет магазину жіночого одягу Amarti.ru хоче поділитися з вами з новітніми трендами в світі моди і підібрати найактуальнішу блузку виключно для вас.

Завжди в моді були і будуть класичні блузки

Світлі блузки класичного крою є трендом будь-якого сезону. Вони універсальні в будь-яку пору року. Ви завжди будете бездоганно виглядати в такі блузці, як на діловому прийомі, так і на роботі. Класична блузка зручно поєднується з усіма комплектами одягу будь-якого відтінку. У поточному сезоні світла блузка повинна поєднуватися зі спідницею такого ж відтінку.

У блузках стали застосовуватися заклепки

Модна і легка блузка, зшита з якісного льону і оброблена металевими заклепками, стане приголомшливим доповненням до легких брюк або світлих джинсів. А тепер додамо до цього образу аксесуари з блискітками, і ви в тренді.

Кишені побільше

Шовкова блузка, оброблена великими кишенями на грудях, добре підходить для літніх прогулянок по пляжу або парку. Поєднувати її можна з будь-якою спідницею чи брюками.

Строгий стиль в блузках

Класичні блузки з шовку стануть центральним акцентом вашого образу. Така блузка хороша і для ділових зустрічей, і для офісу. Блузка вигідно підкреслить ваш інтелект і зробить ваш образ строгим і більш серйозним.

Напівпрозорі тканини в блузках

Модні в поточному сезоні блузки з напівпрозорих тканин добре підійдуть для побачень. У такій блузці ви будете сама невимушеність. Вона здатна розвиватися при будь-якому вітерці і надавати особливого шарму. Якщо бентежить відвертість такого способу, то легко можна підібрати маєчку в тон блузки. Більше віддавайте перевагу декольтованому варіанту. Також, варто підібрати образ в спортивному стилі.

Візерунки на блузках знову в моді

Блузки з веселими візерунками і яскравим принтом знову в моді в поточному сезоні. Така блузка створює гарний настрій і дозволяє власниці такої речі виглядати молодше. Рекомендуємо поєднувати яскраву блузку не тільки з темним низом, а також допускається поєднання зі спідницею з візерунками.

Блузка - улюблена річ у вашому гардеробі

Блузки люблять носити переважна більшість ділових жінок. Все це неспроста. Адже будь-яка блузка відмінно виглядає на будь-якому типі фігури. Головне, врахувати всі деталі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Мобильные телефоны: ...
Наступна новина: У Нововолинську оперативно ...

КОМЕНТАРІ