Степан Барна: «Національна гвардія – особливий приклад героїзму під час війни на Сході країни»

Степан Барна: «Національна гвардія – особливий приклад героїзму під час війни на Сході країни»

13.09.17 12:13 0 545
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час відзначення 78-ої річниці з Дня створення військової частини 3002 Національної гвардії України зазначив, що військова частина у Тернополі проявила особливий героїзм за останні три роки українсько-російської війни.

«Низько вклоняюся кожному з тих хлопців, які поклали своє життя за територіальну цілісність та незалежність рідної землі. Ми маємо добрі приклади героїзму, котрі проявили тернополяни у боях на Сході України. Більш як 90 загиблих – ціна, яку заплатило Тернопілля за те, щоб мати мирне небо над головою», - наголосив Степан Барна.

Також очільник Тернопільщини зазначив, що конституційний обов`язок кожного нацгвардійця – захищати народ, право і державу: «Ми цінуємо вашу роботу у напрямку захисту територіальної цілісності. Саме тому є неоціненними більше як 15 ротацій, які провела наша військова частина на Схід України. Дякую за службу і вірю, що поставлені завдання перед військовою частиною будуть виконані на відмінно».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Геннадій Зубко: ...
Наступна новина: Кредит под залог ...

КОМЕНТАРІ