На Вінничині за вчинення незаконної порубки лісу,винні особи понесли кримінальну та нестимуть матеріальну відповідальність

На Вінничині за вчинення незаконної порубки лісу,винні особи понесли кримінальну та нестимуть матеріальну відповідальність

13.09.17 10:09 0 554
Могилів-Подільською місцевою прокуратурою Вінницької області, за результатами досудового розслідування кримінального провадження, скеровано до суду обвинувальний акт відносно двох осіб, які вчинили незаконну порубку дерев.

Як встановлено слідством, у березні 2017 року двоє жителів району, попередньо домовились про незаконну порубку дерев для власних цілей. Вони, реалізуючи свій злочинний умисел, усвідомлюючи, що своїми діями спричиняють шкоду довкіллю, незаконно, не маючи спеціального дозволу - лісорубного квитка, зрізали до ступеня припинення росту п’ять дерев породи дуб, чим спричинили шкоду на суму 23 тисячі гривень.

За результатами судового розгляду Чернівецьким районним судом винесено обвинувальний вирок та засуджено двох осіб до покарання у виді штрафу за вчинення злочину, передбаченого ст. 246 КК України, який на даний час набрав законної сили та засудженими добровільно виконано призначені покарання.

Крім того, з метою відшкодування матеріальної шкоди, завданої навколишньому природному середовищу, прокуратурою в інтересах держави заявлено цивільний позов на суму 23 тисячі гривень, який на даний час перебуває на розгляді Чернівецького районного суду.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Невидимі» герої ...
Наступна новина: План спортивно-масових ...

КОМЕНТАРІ