Чернівчани можуть взяти участь у фотоконкурсі Wiki Loves Monuments

Чернівчани можуть взяти участь у фотоконкурсі Wiki Loves Monuments

14.09.17 12:25 0 535
До 30 вересня 2017 року триватиме щорічний фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» (Wiki Loves Monuments). Це конкурс пам'яток культурної спадщини, що проводиться у багатьох країнах світу.

Мета конкурсу — зібрати фотографії всіх пам'яток культурної спадщини світу і розмістити їх у Вікісховищі, що дасть змогу проілюструвати статті Вікіпедії — вільної енциклопедії, яку щодня переглядають мільйони людей в усьому світі. Конкурс триває з 1 по 30 вересня включно. Упродовж цього часу фотографи і фотолюбителі різних країн завантажують свої фотографії у Вікісховище. До першого листопада в кожній країні відбирають найкращі фотографії, що будуть представлені на суд міжнародного журі.

Організатори конкурсу сподіваються, що щорічне проведення конкурсу «Вікі любить пам'ятки» не тільки дозволить зібрати велику кількість фотографій пам'яток, але й допоможе українцям пізнати забуті сторінки своєї історії, краще пізнати рідний край і спонукатиме бережно ставитися до надбань рідної культури.

З пропозиціями щодо співпраці та запитаннями слід звертатися до організаційного комітету конкурсу: wlm@wikimediaukraine.org.ua

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: КП "Шкільне" ...

КОМЕНТАРІ