Чернівці: Прийом заяв на монетизацію невикористаної частини субсидії завершено

Чернівці: Прийом заяв на монетизацію невикористаної частини субсидії завершено

14.09.17 14:33 0 578
Субсидіантам, які не використали в повному об'ємі призначену суму субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-, електропостачання, що використовувались для індивідуального опалення житлового приміщення зекономлена частина субсидій виплачуватиметься в грошовій формі шляхом перерахування на особові рахунки заявників, відкриті в банківських установах або через поштові відділення за місцем проживання.

Інформацію про наявність невикористаної частини субсидії з вищезазначених послуг підприємствами -надавачами послуг подано до 1 червня 2017р. органам соціального захисту населення, що являлось підставою для прийняття заяв від отримувачів субсидій для проведення вищезазначеної виплати.

Станом на 31.08.2017р. районними управліннями соціального захисту населення департаменту праці та соціального захисту населення Чернівецької міської ради прийнято 6477 заяв для виплати грошової компенсації із 10101 домогосподарства, в яких наявна економія, що складає 64 %. 4 заявники в письмовій формі відмовились від зазначеної виплати.

З 1.09.2017р. прийом заяв на виплату вищезазначеної компенсації відповідно до вищезазначеного рішення уряду припинено.

За роз'ясненням Мінсоцполітики України виплата коштів субсидіантам проводитиметься впродовж жовтня – листопада 2017рр.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях проведуть ...
Наступна новина: Чернігів: Владислав ...

КОМЕНТАРІ