У Чернівцях продовжуються заходи з технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту

У Чернівцях продовжуються заходи з технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту

14.09.17 12:49 0 616
Відповідно до розпорядження Чернівецького міського голови від 20.04.2017 р. № 193-р Про проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту м. Чернівців протягом 2017-2018 років в місті продовжується технічна інвентаризація захисних споруд цивільного захисту.

Заходи з інвентаризації проводяться відповідно до Методичних рекомендацій, які затверджені наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 13.08.2010 р. № 659.

Станом на 01.09.2017 р. вже проінвентаризовано 111 захисних споруд цивільного захисту. В ході інвентаризації оформлюються відповідні акти, паспорти, інвентарні справи, в т.ч. свідоцтва на право власності як об'єкту нерухомого майна.

Інвентаризацію проводить об'єктова комісія, яка призначається наказом керівника суб?єкта господарювання.

Пунктом 3 розпорядження надання методичної допомоги з цього питання в межах компетенції покладено на управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради (тел. 52-28-95).

Управління звертається до керівників підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності та господарювання про необхідність проведення технічної інвентаризації захисної споруди цивільного захисту, яка розташована на підконтрольній території, та готове надати відповідні консультації.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КП "Шкільне" ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ