В Тернополі 15 вересня відбудеться тренінг з написання проектів для Громадського бюджету

В Тернополі 15 вересня відбудеться тренінг з написання проектів для Громадського бюджету

14.09.17 11:01 0 581
15 вересня у Тернополі з 12:00 до 16:00 в Українському Домі «Перемога» (бул. Шевченка, 27) відбудеться тренінг: «Що таке громадський бюджет та як написати креативний проект для свого міста?», на якому учасники матимуть змогу дізнатися більше про інструмент громадського бюджету та потренуватися у написанні проектів.

Зареєструватися на захід можна за посиланням: https://goo.gl/forms/3pu3tmX4fcs8wQRM2

22 вересня з 12:00 до 16:00 відбудеться тренінг: "Успішна рекламна кампанія для проектів громадського бюджету". Тренер заходів – експерт з громадського бюджетування Ірина Стасюк (м. Рівне/ м. Чернігів).

26 вересня з 12:00 до 16:00 учасники дізнаються більше про механізми контролю за реалізацією проектів в рамках тренінгу: «Як контролювати реалізацію проектів: моніторинг та оцінка». Захід проведуть Ерік Браунстійн (м. Нью-Йорк, США), спеціаліст з питань оцінки, волонтер «Корпусу Миру», та Лілія Ковшун (м. Вінниця), проектний менеджер з питань партисипації, ГО «Подільська агенція регіонального розвитку».

До участі запрошується активна громадськість міста, студенти, майбутні автори проектів, представники міських адміністрацій, департаменти міських рад, відповідальні за впровадження громадського бюджетування, депутати та громадські організації.

Заходи відбуваються за сприяння USAID проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-II) впровадження». Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується ВГО «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» (ІБСЕД) і розробником електронної системи «Громадський Проект» – ГО «SocialBoost».

Участь в усіх заходах безкоштовна.

За додатковою інформацією звертайтесь: 093 32 888 58, Ковшун Лілія Ігорівна, асистентка керівника субгранту в рамках проекту «ЗМФІ-II», менеджер проектів з питань партисипації ГО «Подільська агенція регіонального розвитку»

Семінар 3: «Основи громадського бюджету та написання креативних проектів для громади міста» (програма)

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині завершено ...

КОМЕНТАРІ