Школярі Тернопільщини взяли участь у військово-патріотичному вишколі

Школярі Тернопільщини взяли участь у військово-патріотичному вишколі

14.09.17 11:36 0 529
Заходи з військово-патріотичного виховання для учнівської молоді Тернопільщини відбулися 8 вересня. На виконання програми з військово-патріотичного виховання учнівської молоді дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), їх організував науково-краєзнавчий відділ Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді спільно з 44-ою окремою артилерійською бригадою, що дислокується в Тернополі.

Діти ознайомилися з військовою технікою, побутовими умовами солдатів контрактників, брали участь у військових вишколах спортивно-воєнізованих естафетах. Окрім цього, дізналися з розповідей учасників АТО як потрібно молодому поколінню вчитися захищати українську землю, адже захищати українську землю – священний обов'язок кожного. На завершення всіх пригощали солдатською кашею, дарували українські патріотичні пісні у виконанні духового оркестру.

У вказаних патріотичних заходах взяли участь учні Коропецького обласного ліцею з посиленою фізичною підготовкою, ДНЗ «Тернопільського професійного коледжу з посиленою фізичною підготовкою», учні Великоглибочецької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Я. Стецька Тернопільського району, Зборівського району, а також ЗОШ І-ІІІ ст. №22, 14, 2, 5 м. Тернополя.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Бензогенератор от matari.ua ...

КОМЕНТАРІ