Що таке детейлінг автомобіля?

Що таке детейлінг автомобіля?

14.09.17 13:40 0 1825

Доброго дня. Сьогодні ми розгянемо що таке детейлінг автомобіля і чому він затребуваний в даний час все більшою кількістю водіїв. Слово детейлінг нове і спочатку ріже слух. Багатьом незрозуміло, що воно означає.

Насправді все просто, адже детейлінгом автомобіля називають процес ретельної чистки машини всередині і зовні за допомогою спеціальних засобів догляду. Дана послуга активно використовується безпосередньо при підготовці машини до продажу або її участі у виставці.

Якщо автомобіль не планується використовувати тривалий час, найкраще скористатися детейлінгом, як оптимальним способом консервації. Обробка кузова спеціальними хімічними засобами допомагає істотно продовжити термін її експлуатації та забезпечити захист від корозії.

Коли з'явився детейлінг?

Саме ж поняття «detailing» (детейлінг) вперше почали використовувати в США. Водії дуже добре прийняли дану процедуру і, як результат, надалі вона отримала широкого розповсюдження. Ця послуга дуже швидко розвивалася і стала неймовірно популярною. Лише в Сполучених Штатах функціонує > 50,000 детейлерів.

Використання detailing на регулярній основі продовжує термін експлуатації автомобільного кузова, а також суттєво збільшує риночну вартість машини. До речі, поверхні очищають як зовні, так і всередині авто.

Detailing включає в себе:

  1. Мийку та знежирення поверхні автомобільного кузова;
  2. Відновлювальне та захисне полірування автомобільного кузова;
  3. Полірування фар і ліхтарів;
  4. Видалення забруднень і полірування дисків;
  5. Хімчистку автомобільного салону;
  6. Чистку багажного відділення і підкапотного простору;
  7. Нанесення на автомобільний кузов спеціальних захисних речовин.

Сьогодні на ринку є величезна кількість фірм, що надають подібні послуги, але довіряти варто лише тим, хто працюють вже давно і встигли заслужити гарну репутацію. Наприклад, в Києві послуги з детейлінгу надає автостудія «Vit-Avto»: http://vitavto.kiev.ua/. Тут працюють спеціалісти з великим досвідом, які виконують всі роботи на дуже високому професійному рівні.

І запам'ятайте: зробити detailing самостійно - не вийде, оскільки для цього необхідне спец. обладнання.

Детейлінг: Основні різновиди

Сучасний detailing машини можна порівняти з жіночими омолоджуючими процедурами, адже використовуються спец. засоби, які дають можливість істотно збільшити термін експлуатації автомобільного кузова. На сьогоднішній день, виділяють наступні види детейлінгу:

  1. Підкапотного простору. В данному випадку ретельно чистять та миють двигун, а з системи відводу вихлопних газів, днища та елементів підвіски - видаляють бруд плюс нагар. У разі виявлення на днищі ділянок з корозією - їх обробляють і наносять грунтовку;
  2. Салону. Це ніщо інше, як чистка, а також миття салону машини. При цьому видаляють бруд з килимків, а також чохлів, чистять багажник плюс оббивку і обов'язково чистять випарник кондиціонера;
  3. Кузова. Об'єднує в собі шліфування, полірування, а також чистку покриття автомобільного кузова.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Житомирській області на ...

КОМЕНТАРІ