На Тернопіллі степан Барна передав ключі від автомобіля швидкої у Шумській районній лікарні

На Тернопіллі степан Барна передав ключі від автомобіля швидкої у Шумській районній лікарні

15.09.17 08:35 0 522
Один мільйон гривень виділив Фонд регіонального розвитку на перекриття даху Шумської районної центральної лікарні. Про це заявив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, під час робочого візиту на Шумщину.

«За останні два роки у Шумський район було вкладено більше 30 мільйонів гривень. Ці кошти спрямували на розвиток інфраструктури та облаштування соціальних об`єктів.» - зазначив очільник області.

Також, під час відвідин медустанови, Степан Барна передав ключі від автомобіля швидкої допомоги, заступнику головного лікаря лікарні Людмилі Зінько. Посприяли в транспортуванні «швидкої» - Міжнародний Центр ЮНЕСКО, а також благодійний Фонд Агрохолдингу «Мрія». Останній, додатково виділив кошти на перевезення автомобіля з Франції у рамках соціальної програми, пріоритетами якої є медицина, освіта і духовність.

Передаючи ключі від швидкої, Степан Барна наголосив, що спільні ініціативи громадських організацій, благодійних фондів і влади є надзвичайно важливими, дієвими та корисними для суспільства.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: підтримай ...
Наступна новина: Жіночі куртки: їх види і ...

КОМЕНТАРІ