В Закарпатській області захист прав людини у контексті попередження насильства в сім’ї

В Закарпатській області захист прав людини у контексті попередження насильства в сім’ї

15.09.17 12:38 0 788
„Захист прав людини у контексті попередження насильства в сім'ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми”.

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації проводить семінар на тему „Захист прав людини у контексті попередження насильства в сім'ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми”.

Захід проходить 13-14 вересня ц.р. в готелі „Emigrand” (м. Ужгород, вул. Митна, 31). Мета заходу: ознайомитись з реальним станом забезпечення прав осіб, які постраждали або вважають себе такими, що могли постраждати від насильства в сім'ї, торгівлі людьми та стали об'єктом дискримінації за ознакою статті, розглянути результати Всеукраїнської наради-семінару щодо виконання Україною заключних зауважень комітету з ліквідації дискримінації за ознакою статті, зокрема щодо жінок з метою врахування гендерного компоненту у місцевих програмах соціального та економічного розвитку та напрацювати пропозиції щодо удосконалення та створення механізмів реалізації державної політики щодо питань попередження насильства в сім'ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми.

В роботі семінару беруть участь представники Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) в Україні, департаменту фінансів Закарпатської облдержадміністрації, структурних підрозділів райдержадміністрацій та міськвиконкомів області, представники Луганської військово-цивільної адміністрації, управління забезпечення прав людини Національної Поліції України, центру практичної психології, соціальної роботи та корекційної освіти Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, Центру гендерної освіти при ДВНЗ „УжНУ”, Центру сталого розвитку при ДВНЗ „УжНУ”, громадські організації, серед яких Закарпатська обласна громадська організація „Мегасоціум”, Ужгородська міська організація Спілки жінок України, Закарпатська громадська жіноча організація „ВЕСТА”, ГО „Закарпатська громада” та інші.

Запрошуємо до участі!

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині затримані ...
Наступна новина: Що таке сонячна батарея?

КОМЕНТАРІ