Для обслуговування громадян з пенсійних питань на Тернопільщині відкрили ще одне віддалене робоче місце

Для обслуговування громадян з пенсійних питань на Тернопільщині відкрили ще одне віддалене робоче місце

16.09.17 08:51 0 532
З метою створення належних умов для обслуговування громадян з пенсійних питань на Тернопільщині відкрили уже сьоме віддалене робоче місце. Цього разу в Мельнице-Подільській об'єднаній територіальній громаді Борщівського району. Громада створена в результаті добровільного об'єднання дванадцяти сільських рад, двадцяти сіл. На території громади проживає понад 16,5 тисяч громадян.

Участь у заході взяли начальник головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик, голова Мельнице-Подільської об'єднаної територіальної громади Володимир Боднарчук, в. о. начальника Чортківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в області Галина Окопна, активісти села.

У кабінеті створено комфортні умови для відвідувачів, обладнано робоче місце з вільним доступом і довідковий стіл, де розміщено інформаційні матеріали з питань діяльності Пенсійного фонду. Спеціаліст управління забезпечений необхідним обладнанням, комп'ютерною технікою.

У ході спілкування Ігор Москалик запропонував представникам громади активніше долучатися до дистанційних форм обслуговування громадян, що пропонує Фонд, зокрема, користуватися можливостями веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Відразу після церемонії відкриття працівник Фонду розпочав прийом перших відвідувачів, кожен з яких мав можливість отримати детальну інформацію щодо пенсійного забезпечення.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Майже 150 заявок подали ...

КОМЕНТАРІ