Знайомства в Інтернеті: навіщо і чому?

Знайомства в Інтернеті: навіщо і чому?

16.09.17 18:17 0 1262

Сайт знайомств - це не втрачаюча популярності вже який рік бізнес-модель. Адже так чи інакше, тут йде гра на простих бажаннях і мріях людини. Давайте ж розберемося що собой представляють онлайн-знайомства, а також з якою метою взагалі люди заходять (при чому, масово) на подібні онлайн ресурси.

Думаю, найвідоміші веб-сайти онлайн-знайомств не потребують представлення, але якщо раптом хтось не знає - ось їх перелік:

  • mamba.ru;
  • loveplanet.ru;
  • dating.ru;
  • а також останнім часом стали користуватися успіхом fotostrana.ru, badoo.com, а також where-you.online.

Популярність - ось ключ до успіху як самого сайту, так і його відвідувачів. Самі розумієте, чим більше людей на сайті, тим вища ймовірність знайти потрібну людину. Так що не варто звертатися до специфічних сайтів, хіба що якщо хочеться знайти кого-небудь особливого - скажімо, партнера по грі на тромбоні або любителя важкого металу 70-х років. У такому випадку варто шукати людей в самих вузьких закутках Інтернету.

В першу чергу (для користувачів) сайт знайомств - це місце, де надається можливість подати себе з будь-якого боку. Можна представлятися розумнішими, гарнішими та кращими, ніж ви є насправді, в надії зустріти людину, яка б в житті на вас і не подивилася. І тут цілі і способи представників різних статей, природно, також різні. Якщо дівчата шукають принців (з мерседесом і яхтою), то молоді люди рідко заморочуються чимось, крім зовнішності партнерки (та й то вона важлива далеко не для всіх).

Загалом, сайт знайомств призначений для пошуку конкретної особи, аби тільки чітко була сформульована мета. Шукають, наприклад, моделей для зйомок, благо є фотографії. Шукають маленькі радості на обмежений термін. Шукають супутниць життя. Шукають партнерів люди непростої долі. Шукають попутників для відпочинку. І ще один величезний плюс сайтів знайомств заключається в тому, що тут можна знайти людину, що відповідає практично будь-яким запитам. У житті це не так просто, у кожного з нас своє коло спілкування, і лише в одиниць воно досить широке.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ