Коли може знадобитись приватне розслідування кримінальних злочинів?

Коли може знадобитись приватне розслідування кримінальних злочинів?

18.09.17 18:35 0 893

Розслідування кримінальних злочинів зазвичай відноситься до компетенції правоохоронних органів, які дуже ревно стежать за невтручанням у хід розслідування з боку приватних детективних структур. Однак нерідко ефективність слідства залишає бажати кращого, а злочинець протягом багатьох років ходить на свободі.

Приватний розшук, який ведуть кращі професіонали слідства, що володіють багатим досвідом практичної роботи та великими зв'язками з офіційними юридичними структурами, нерідко буває більш ефективним і результативним, і дозволяє розслідувати найскладніші і самі заплутані злочини. В чому ж заключається важливість приватного розслідування?

Допомога приватних детективів може знадобитися якщо:

  • люди були засуджені за безпідставним звинуваченням;
  • злочинець реабілітований за недостатністю доказів;
  • злочин не розкрито, і за давністю «списано в архів»;
  • ви - постраждала сторона, і вважаєте, що злочинець поніс недостатнє покарання;
  • офіційне слідство не приділяє належної уваги ходу розслідування або заходить в глухий кут;
  • необхідно провести незалежне розслідування обставин злочину і отримати необхідну доказову базу.

Що можуть зробити приватні детективи?

Приватне розслідування злочинів або пошук зниклих людей зазвичай ведеться ретельніше, ніж офіційний - детективи працюють індивідуально з кожним клієнтом та зацікавлені у встановленні істини та торжестві справедливості.

Вони пропонують індивідуальний підхід до розслідування кримінальних злочинів, ретельно досліджують деталі кожної справи і залучають до конкретного розслідування групи досвідчених і компетентних фахівців приватного розшуку, які мають необхідні сертифікати і державні ліцензії на право участі у веденні кримінальних справ, тісно співпрацюють з силовими структурами, експертними і судовими фахівцями. Також вони мають доступ до будь-яких архівних документів і доказів, свідчень і експертних висновків.

Слідство фахівці ведуть на підставі укладеного договору, ретельно дотримуються договірних зобов'язань і постійно інформують замовника про процес слідства. Вони працюють оперативно і цілодобово, залучають сторонніх експертів і використовують найсучасніше обладнання для проведення слідчих дій.

Детективи детально вивчать тонкощі кримінальної справи і зберуть тільки достовірну доказову інформацію, яка допоможе швидко розслідувати злочин, встановити справедливість і законність. І запам'ятайте справ, які неможна розслідувати немає!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Lego Technic 42043 ...
Наступна новина: Чи можна оформити ...

КОМЕНТАРІ