Які є види календарів?

Які є види календарів?

18.09.17 19:54 0 1727

Календарі можна побачити в будь-якому будинку або офісі. Незважаючи на те, що їх виготовленням займалися ще сто років тому, до цих пір вони залишаються популярними. Більш того їх затребуваність продовжує стрімко зростати. Далі ми поговоримо про те, яким має бути календар і розповість нам про це співробітник компанії "RMпринт": http://rmprint.com.ua/kalendari/, в якій безпосередньо можна замовити його виготовлення.

Ефективна реклама не повинна бути нав'язливою

Основним акцентом при виготовленні календарів є реклама організації. Перед тим як робити замовлення необхідно визначитися зі змістом інформації, яка буде на ньому розміщена. Картинки і різні графічні елементи відіграють дуже важливу роль. Розробляючи дизайн, головне не перестаратися - деякі картинки можуть як привернути увагу, так і навпаки відлякати. Занадто нав'язливі картинки навряд чи будуть доречні. Покриття спеціальним лаком, ламінація, а також різні колірні рішення здатні зробити зі звичайного календаря справжній витвір мистецтва. Якісні фарби і матеріали здатні зберігати колір протягом декількох років.
Види календарів:

  • Будиночки. Компактність - це важлива особливість календарів-будиночків. Вони не займуть багато місця на столі ділової людини. У той же час це дуже практичний інструмент, в якому можна робити необхідні позначки. Календар-будиночок стане хорошим подарунком для партнера по бізнесу або для важливого клієнта. Їх можна розділити на дві основні групи: пірамідки і перекидні. Перекидні календарі-будиночки сьогодні можна зустріти практично на кожному робочому столі. Їх листи скріплюються спеціальною пружиною. Щоб зробити продукт більш довговічним можна замовити ламінацію. На відміну від настінного, календар будиночок - це більш особиста річ;
  • Настільні. Якщо ви боїтеся забути будь-які важливі дати або майбутні події, настільний календар стане відмінним помічником. Він ідеально підходить для будь-якої ділової людини. Не варто забувати, що крім практичності календар є відмінним рекламним інструментом. На його сторінках варто розмістити логотип організації, а також реквізити. Фірмовий календар з відмінними знаками організації - це вагома конкурентна перевага. Також такі календарі є особливим елементом корпоративної культури;
  • Квартальний. Барвистий квартальний календар здатний не тільки внести різноманітність у звичні офісні стіни, але і привнести елемент солідності в будь-який інтер'єр. За допомогою таких важливих аксесуарів ви зможете сформувати хороший імідж вашої компанії. Будь-який бізнес, особливо високо конкурентний, повинен виділятися серед інших компаній, які пропонують схожі послуги. Стильний квартальний календар здатний стати хорошим інструментом брендингу та налагодження ділових відносин;
  • Кишенькові. Одним із самих економічних недорогих способів реклами є виготовлення кишенькових календариків. На відміну інших типів вони виготовляються набагато швидше. Мабуть, найважливішою особливістю цього продукту є той факт, що він постійно знаходиться під рукою. При виготовленні не варто забувати про те, що календарик повинен бути яскравим і при цьому ненав'язливим. Заздалегідь подумайте, яку унікальну ідею буде нести цей важливий аксесуар. Щоб максимально виділитися серед величезної маси конкурентів слід добре продумати дизайн. Багато хто не заморочуються і використовує стандартні шаблони, однак такий підхід неприйнятний, якщо ви хочете налагодити по-справжньому хороші відносини зі своїми партнерами і потенційними клієнтами.

Основні способи виготовлення календарів

Серед безлічі способів друку можна виділити два основних:

  1. цифровий;
  2. і офсетний.

Цифровий спосіб друку, як правило, застосовується при малих тиражах. Він дозволяє отримати готову продукцію досить швидко. Великі фірми, яким необхідний великий тираж, використовують офсетний друк.

Звичайно, клієнта не повинен хвилювати той факт, що виготовлення календарів досить складний технологічний процес, проте варто розуміти, що впоратися з ним може тільки професійна друкарня. Щоб максимально виділитися серед конкурентів можуть знадобитися такі процедури, як: ламінація, лакування, перфорація, а також тиснення. Такі процеси просто неможливо виконати в домашніх умовах без наявності професійного обладнання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чи можна оформити ...
Наступна новина: Як правильно вибрати ...

КОМЕНТАРІ