Алею Небайдужості,яка відкрилася у Чернівцях,уже називають другою вулицею Кобилянської

Алею Небайдужості,яка відкрилася у Чернівцях,уже називають другою вулицею Кобилянської

19.09.17 09:48 0 570
Сотні мешканців мікрорайону Гравітон у Чернівцях взяли участь у відкритті Алеї Небайдужості. Цей проект був реалізований в рамках “Бюджету ініціатив чернівчан” за кошти міського бюджету (майже 600 тисяч гривень) та підприємства «Схід», яке виконувало підрядні роботи.

Стрічку перерізав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук разом із ініціаторкою проекту Оксаною Филипчук та маленькими мешканцями мікрорайону.

«Ця Алея – приклад того, як спільна ідея може згуртувати навколо себе багатьох людей задля гарної мети, – зазначив Олексій Каспрук. – Небайдужість, помножена на ініціативність, за підтримки громади і міської ради дала такий чудовий результат. Відтепер на Гравітоні є затишне і охайне місце для відпочинку чернівчан. Тож закликаю городян не залишатися осторонь і втілювати корисні для міста і його мешканців проекти у рамках “Бюджету ініціатив».

Присутніх також вітали керівник підприємства «Схід» Юрій Кулічевський та депутат міської ради Андрій Кавуля, які доклали чималих зусиль, щоби Алея набула нинішнього вигляду.

Святковий настрій створила концертна програма за участю юних артистів. На всіх охочих чекали столи із смаколиками та напоями, а діти отримали від міського голови у подарунок квитки до цирку.

Між собою мешканці мікрорайону називають алею другою вулицею Кобилянської – око радують

якісна плитка, ковані лавки, ліхтарі та урни для сміття, оздоблені ажурною чеканкою. Висаджено молоді деревця та засіяно газони.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відкрили ...
Наступна новина: Чернігів: Голосування за ...

КОМЕНТАРІ