Бути чи не бути консультантом Оріфлейм?

Бути чи не бути консультантом Оріфлейм?

19.09.17 20:35 0 1068

Сьогодні, напевно, не знайдеться жодної людини яка б не чула про компанію Оріфлейм. Більш детально про компанію та бізнес з нею можна прочитати на сайті http://rabotaori24.ru. А ми ж спробуємо відповісти на питання: "Чи варто приєднуватися до успішного бізнесу з компанією Oriflame і ставати її консультантом?" і допоможе нам в цьому Іванова Алла, яка працює в компанії вже 9-й рік.

Для початку розглянемо основні "+" і "-" з Oriflame.

Переваги:

  • знижка на продукцію;
  • подарунки.

Недоліки:

  • велика кількість консультантів.

Я стала консультантом компанії "Оріфлейм" в 2008 році. Вже дуже, всі нав'язливо пропонують там попрацювати. В черговий раз "атаки", я не встояла і вирішила спробувати себе в якості консультанта. Відразу для себе вирішила, що поширенням буду займатися тільки для близьких людей і максимум колег. Привертала також знижка на продукцію. В середньому вона становить 20 % від вартості продукту. Купуючи дорогу туалетну воду або крем ця різниця досить відчутна. Знижки, взагалі завжди дуже приємні. Чому б тоді і не скористатися цим, тим більше ніхто і ні до чого не примушує.

У підсумку, почала пропонувати продукцію своїм знайомим і колегам, але конкуренція вже дуже велика! Відчуття складається, що більше консультантів, ніж простих споживачів. До того ж, близьким людям, я стала робити знижку 15 % і собі залишалися гроші, тільки на оплату пересилки. Не про який заробіток вже й мови не могло йти. Такі знижки пропонувала не я одна, тому вибору вже навіть і не залишалося. А дуже близьким людям, взагалі продавала за ціною для консультанта.

Всіх більше мені не подобалося в цьому мережевому маркетингу, що треба як би вмовляти людей, купити товар. Спочатку пропонуєш ненав'язливо подивитися каталог, потім приходиш за ним і питаєш: "Вас що небудь зацікавило?", маючи на увазі під цим - "Ну купіть в мене косметику"! Мені це дуже не подобалося. До того ж, в каталогах часті акції, які тебе приваблюють, а для того щоб купити по акції потрібно набрати товарів на певну суму. І ось ти ходиш і просиш людей щоб у тебе, щось купили. Думаю, у людей має бути талант, щоб так робити. Мені це не посилі, соромно завжди якось було...

Крім того акції на товари - це найчастіше придбання не особливо потрібних тобі продуктів, які повинні знадобиться, але часто так і не стають в нагоді. За 4 роки роботи у мене накопичилися такі запаси косметики, що вистачить ще на стільки ж! Я вже обдаровувала всіх своїх близьких і знайомих цією косметикою. Кудись треба було дівати -). Іноді подарунки були дійсно хороші.

В один момент я зрозуміла, що вистачить, це марна трата своїх грошей і просто вже навіть не стала дивитися каталоги і отримувати їх. Все можна купити і в магазині. Та й вже хотілося різноманітності.

Про саму косметику в загальному, я не можу сказати нічого поганого. На оцінку 4 +. Є і хороші продукти, є і не дуже. На мою думку, у них мало декоративної косметики.

Заробити в Оріфлейм звичайно можна і я бачила, що мій директор заробляла непогані гроші, навіть дозволяла собі більше не працювати, ця була у неї основна діяльність. Часті хороші подарунки (ноутбук, смартфон і т. п.), теж було "+" в роботі. Я декілька разів разом з нею їздила в Ярославль на зустріч консультантів, директорів. Кількість людей, які займаються розповсюдженням косметики Оріфлейм вражає! Досягнувши певного рівня, тобі дійсно можна буде залишити своє основне місце роботи і повністю покластися на цю компанію.

Для мене найстрашніше було пропонувати продукцію, так скажемо навіть "навалюватися", просити щоб купили. Якщо вам ні по чому все це, то чому б ні. Цілком можна досягти висот в цьому бізнесі. Хай щастить!!!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як виїхати в Польщу ...

КОМЕНТАРІ