Двері для шаф купе: Якими вони повинні бути?

Двері для шаф купе: Якими вони повинні бути?

19.09.17 20:50 0 978

Двері для шаф купе повинні володіти такими критеріями:

  1. Надійність експлуатації;
  2. Тихий хід при русі;
  3. Підходити під інтер'єр приміщення;
  4. Бути доступними за ціною.

Двері для шаф купе - надійність в експлуатації

Перевірені компанії-виробники (наприклад, https://dverikupe.com.ua) виготовляють двері для шаф тільки з комплектуючих світових виробників. Економія в даному випадку не доречна, оскільки більшість дверей містять скло і дзеркала, а також дорогі вставки (наприклад, дзеркало з малюнком). Від якості фурнітури безпосередньо залежить термін експлуатації дверей для шафи і комфорт користування виробом. Ну кому сподобається, якщо при русі двері в шафі купе будуть змикатися і видавати неприємні звуки?

Які двері підійдуть для шафи купе?

Сучасні технології в меблевій промисловості розвиваються з неймовірною швидкістю. Минув той час, коли для шафи купе було всього 2 варіанти дверей (дзеркальні і глухі). На сьогоднішній день, є безліч варіантів обробки і дизайну фасадів. Двері для шафи можуть бути виготовлені з різними вставками в одній рамі. Наприклад: ДСП + дзеркало, фотодрук + ДСП, скло + шкіра і т. д. (до речі, двері, які розділені на різні вставки, називаються комбінованими).

Ви можете вибрати практично будь-яке оформлення дверей. Єдине на що хочемо звернути Вашу увагу це:

  • Двері з ДСП панеллю не підходить для сирих приміщень;
  • Двері з панелями ротанг і бамбук важкі в прибиранні та збирають багато пилу;
  • Вузькі двері бажано виготовляти з важкими матеріалами (скло, дзеркало, ДСП), інакше амортизатор нижніх роликів буде працювати в неповну силу;
  • Дзеркальні двері візуально збільшують простір, тоді як двері з ДСП звужують;
  • Двері купе із вставками зі світлих матеріалів (матове скло, матовий малюнок, світле ДСП) виглядають "легшими" ніж з вставками з темних матеріалів;
  • Дуже важливо провести збірку по специфікації виробника. Звичайно, стверджувати, що правильно зібрані двері стверджувати не можна. А ось те, що такі двері витримують удар до 110кг - ми может сказати із впевненістю.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Як виїхати в Польщу ...
Наступна новина: Покупка качественного ...

КОМЕНТАРІ