З 20 вересня у Тернополі буде відновлено постачання гарячої води

З 20 вересня у Тернополі буде відновлено постачання гарячої води

20.09.17 10:22 0 524
Через позицію державного підприємства НАК «Нафтогаз України» Тернопіль, як і більшість інших обласних центрів України, залишився без гарячої води. Впродовж цього часу на рівні Кабінету міністрів та профільного міністерства Тернопільська міська рада намагалася вирішити дане питання.

«Вагомим фактором, який зупинив подачу гарячої води, стала заборгованість населення у сумі понад 38 мільйонів гривень перед комунальним підприємством "Тернопільміськтеплокомуненерго". Незважаючи на великий борг, ми намагалися у травні, червні та липні подавати гарячу воду, при цьому дофінансовували діяльність комунального підприємства з міського бюджету на суму понад 9 млн. грн., - розповідає міський голова Сергій Надал. - Проте найбільшою проблемою стала діяльність НАК «Нафтогаз Україна», який відмовився постачати газ для підігріву води, щоб подавати її населенню. Натомість державне підприємство хотіло постачати газ за ціною, яка є значно вищою, аніж та, що закладена в тарифах».

Розуміючи таку складну ситуацію Тернопільська міська рада ініціювала проведення нарад у Міністерстві регіонального розвитку та будівництві.

«За результатами зустрічей, у тому числі з Віце-прем’єр-міністром, уже з найближчої середи – 20 вересня буде відновлено постачання гарячої води у м. Тернополі», - зазначив очільник Тернополя.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці продовжують ...

КОМЕНТАРІ