Тернопілля: про інституційну підтримку Агенції регіонального розвитку області говорили з профільним міністром Польщі

Тернопілля: про інституційну підтримку Агенції регіонального розвитку області говорили з профільним міністром Польщі

20.09.17 10:44 0 650
У рамках конференції «Підприємництво – інновації – регіональний розвиток», що проходить цими днями у Києві, відбулася офіційна зустріч заступника голови – керівника апарату Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Вонса та міністра розвитку Республіки Польща пана Єжи Квєцінські.

Під час зустрічі обговорили напрями подальшої співпраці у галузі регіонального розвитку, підтримки бізнесу та залучення інвестицій.

Як стало відомо, за результатами розмови, між обласною адміністрацією та Міністерством розвитку Республіки Польща вдалося досягти домовленостей щодо інституційної підтримки діяльності Агенції регіонального розвитку Тернопільської області. Розглянули також можливість запровадження системи кредитної підтримки бізнесу через регіональні фонди, підтримки підприємництва та залучення ресурсів фондів і донорів для розвитку бізнесу.

Довідково:

Міністерство розвитку Республіки Польща в рамках Програми Польської допомоги задля розвитку Міністерства Закордонних справ Республіки Польща реалізує проект допомоги з розвитку для України під назвою «Підвищення інвестиційної привабливості України та конкурентоспроможності регіонів». На регіональному рівні партнерами програми є обласні державні адміністрації Вінницької, Житомирської, Київської, Львівської, Тернопільської, Черкаської та Чернігівської областей.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині за активної ...
Наступна новина: Збірна Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ