Що собой представляє Міжнародна тенісна академія в Києві?

Що собой представляє Міжнародна тенісна академія в Києві?

20.09.17 15:09 0 2190

В серпні 2015 року в Україні з'явилася міжнародна база для занять тенісом - Міжнародна тенісна академія (МТА). Вона була створена за зразком відомих європейських тенісних академій. У ній поєднуються унікальна для України система навчання дітей великому тенісу і сучасний фітнес-клуб: http://tennis-academy.com.ua/fitness/.

МТА - це професійна команда тренерів (як українців, так і іноземних фахівців). МТА - це багатофункціональний комплекс, в якому комфортно займатися тенісом, фітнесом, плаванням (як дітям, так і дорослим).

Загальна площа комплексу становить 35 158 м2. Міжнародна тенісна академія розташована в унікальній природній зоні Києва: на курорті Пуща-Водиця. Будівлю оточує лісиста місцевість, що як не можна краще підходить для спорту під відкритим небом. Тут займаються як спортсмени після травм, люди пенсійного віку і молодь, так і діти, які навчаються тенісу під наглядом професійних тренерів.

В академії можна придбати для дитини пакет послуг за програмою «Повний пансіон» (теніс, фітнес, басейн, харчування, проживання) та «Неповний пансіон» (без проживання на території центру). Займатися спортом можна без відриву від навчального процесу, адже поруч з академією відкриті дві загальноосвітні школи. На території МТА працюють 2 дитячі табори:

  • спортивний;
  • і загальний.

Ну а для дорослих, які приїхали поганяти з ракеткою по корту на весь вікенд, є затишний готель.

На території МТА до послуг гостей 19 тенісних кортів критого і відкритого типів для підготовки тенісистів і проведення турнірів. Також майданчики поділені за типами покриття. Так, є:

  1. паркетне;
  2. грунтове;
  3. і хардове для тих, хто з любителів вже перейшов в профі (спеціальний матеріал дозволяє грати навіть після проливного дощу і зручний для спортсменів з обмеженими фізичними можливостями, які пересуваються на інвалідних візках).

Всі покриття для кортів мають міжнародний сертифікат якості:

  • 9 ґрунтових кортів (СonipurProClay, Швейцарія);
  • 4 корти з хардовим покриттям (PremierCourt, США);
  • 5 хардових кортів (PlayFlexConfort, Італія);
  • мультизал з паркетним покриттям (HardSportHelsinki, Німеччина).

Корти Міжнародної тенісної академії відповідають стандартам проведення турнірів рівня АТР - 250.

За окрему плату клієнти можуть відвідати фітнес-клуб з дворівневим тренажерним залом і груповими заняттями, поплавати в 25-метровому басейні на 4 доріжки або розслабитися на сеансі масажу чи в сауні.

Адреса: м. Київ, Пуща-Водиця, вул. Міська, 9.
Тел.: +38-(044)-339-97-70.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Двухуровневая квартира: ...
Наступна новина: Загальні відомості та ...

КОМЕНТАРІ