Пенсійна служба Тернопільщини співпрацює з територіальними громадами

Пенсійна служба Тернопільщини співпрацює з територіальними громадами

21.09.17 12:02 0 502
На Тернопільщині уже відкрили одинадцять віддалених робочих місць. Цього разу відкриття відбулося одразу в двох об'єднаних територіальних громадах у Скала-Подільській та Озерянській, де облаштовано віддаленні робочі місця для фахівців Чортківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області.

До складу громад входять 12 і 4 населених пункти відповідно. Пенсійними послугами безпосередньо за місцем проживання зможуть скористатися понад 12 тисяч громадян, з яких понад 3 тис. є пенсіонерами.

Участь у заході взяли начальник головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик, голови об'єднаних територіальних громад Миронюк Віктор та Урсуляк Василь, в. о. начальника Чортківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в області Галина Окопна, активісти сіл.

Під час відкриття начальник об'єднаного управління Фонду Галина Окопна ознайомила присутніх із послугами, що надаватимуться у віддалених робочих місцях, проінформувала про умови і порядок призначення пенсії, можливість завчасного звернення до управління з метою здійснення правової оцінки документів необхідних для призначення пенсії. Розповіла про зміни у пенсійному законодавстві з 1 жовтня 2017 року, зокрема, який буде пенсійний вік, стаж та на скільки зростуть пенсії.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області 4 ...
Наступна новина: Чернігівський міський ...

КОМЕНТАРІ