Тернопілля: «Акценти зі Степаном Барною» за 19 вересня 2017 року

Тернопілля: «Акценти зі Степаном Барною» за 19 вересня 2017 року

21.09.17 08:07 0 497
Голова Тернопільської ОДА Степан Барна у програмі «Акценти», що виходить на телеканалі TV-4, розповів про досягнення області за останній період та про позитивні зміни, які чекають наш край і його жителів у зв'язку з реформуванням різних галузей та напрямів.

Власне, під час ефіру «Акцентів» йшлося про запровадження електронної охорони здоров'я у рамках медичної реформи. Адже презентація проекту, до речі, першого в Україні, уже відбулася на базі Збаразького центру первинної медико-санітарної допомоги. Обговорили також перспективу розвитку медицини в області, покращення якості надання медпослуг та особливості формування госпітальних округів.

Не менш важливим під час ефіру було й питання ремонту міжнародної магістралі М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська (на місто Люблін) (раніше – дорога Н-02 Тернопіль – Львів, - ред.), за будівництвом якої особисто стежить очільник області. Планується, що ремонт дороги, на яку спрямовують 302 млн. грн., завершать до середини жовтня.

Обговорили також відзначення 75-ої річниці з дня створення Української Повстанської Армії у столиці національно-визвольного руху – в селі Антонівці Шумського району. Заходи, приурочені до річниці, заплановані на 13-15 жовтня.

Детальніше про це та інше – у відео:

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На 2,5 км Н-03 ...

КОМЕНТАРІ