Вибираємо диван для кафе

Вибираємо диван для кафе

21.09.17 23:16 0 1134

Власники кафе дуже часто задаються питаннями: "Як вибрати меблі для свого закладу? Які меблі підходить за стилем до дизайну інтер'єру? Як отримати якісну функціональну річ, покупка якої не проб'є солідну пролом в бюджеті та буде служити довго і радувати око господарів і відвідувачів?". В данній статті ми зупинемося на виборі диванів (до речі, в Києві дивани для кафе можна купити тут).

В сучасних умовах жорсткої конкуренції ставлення до меблів і дизайну взагалі є дуже серйозним. Нинішньому клієнту недостатньо, щоб було смачно, недостатньо, щоб було дешево, він хоче, щоб було ще й красиво. Тому важливо підібрати гарні і зручні меблі, які будуть ідеально вписуватися в загальний дизайн залу і забезпечить гостям закладу комфорт.

Варіанти диванів для ресторанів і кафе

Дивани можуть бути стандартними прямими або кутовими, їх завжди можна з легкістю переставити і по-новому згрупувати для створення комфортних куточків відпочинку.

Спинка може бути високою, що дозволяє людині найзручніше розташуватися. Моделі з гудзиками або камінням Сваровскі виглядають дуже оригінально, сучасно і стильно.

Дизайн м'яких меблів

Вибираючи м'які меблі для кафе, зверніть увагу на дизайн. Диван повинен підходити по стилю. Забарвлення краще вибирати за принципом - якщо стіни яскраві, то дивани темні, якщо стіни темні - дивани яскраві. Тобто меблі не повинні зливатися із загальним інтер'єром, а злегка контрастувати.

Оббивки дивана

Часто люди, які обирають оббивку для диванів, говорять: "О, у мене майже такий же малюнок на стіні на шпалерах, давайте і оббивну тканину схожу візьмемо". Це буде помилкою, якщо стіни в смужку, дивани в смужку до них не підуть, краще взяти однотон. І, навпаки, до смугастих меблів підуть однотонні шпалери. Аналогічно справи йдуть з кольором, але тут треба ще врахувати, що є холодні кольори (блакитний, синій, фіолетовий, светлофіолетовий та ін.), а є теплі кольори (червоний, жовтий, коричневий).

Кольори для стін і диванів намагайтеся підбирати з однієї категорії. Гармонійно змішувати теплі і холодні тони вміють тільки фахівці-дизайнери з розвиненим почуттям гармонії.

Врахуйте також, що дивани для дому та для кафе це різні речі. Дивани і крісла для кафе не повинні бути занадто м'якими і дуже зручними. Клієнт не повинен сидіти на них в напівлежачій позі, як на шезлонгу відкинувшись назад. Диван повинен надавати людині більш вертикальне положення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Піскоструминна обробка ...
Наступна новина: На Тернопіллі зміни,які ...

КОМЕНТАРІ