Чернігів: Уточнені дані про провал асфальту на вулиці Толстого

Чернігів: Уточнені дані про провал асфальту на вулиці Толстого

22.09.17 08:39 0 508
Управління житлово-комунального господарства міської ради повідомляє уточнені дані про провал асфальту на вулиці Толстого, який стався вчора.

На місці провалу дорожнього покриття знайдено порив труби, яка належить до мереж водогону КП "Чернігівводоканал". Діаметр труби 250 мм. Наразі тривають роботи по усуненню пориву та ліквідації аварійної ситуації.

На місці події ситуацію прокоментував начальник управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради Ярослав Куц:

- У черговий раз хочу підкреслити, що в місті дуже велика проблема з мережами, що знаходяться під землею. У першу чергу, це стосується зливової каналізації.*/blockquote

*/blockquote

Наразі виник провал на дорозі по вул. Толстого. Для вирішення ситуації, що склалася, задіяні всі необхідні служби – КП «АТП-2528», КП «Чернігівводоканал». Рух по вулиці Толстого обмежений. */blockquote

*/blockquote

Як ми вже повідомляли, від у зв'язку з цією подією та відновлювальними роботами рух тролейбусного маршруту № 8 тимчасово неможливий.

Замість нього по цьому маршруту буде курсувати автобусний маршрут № 8-а. Для його обслуговування будуть задіяні всі автобуси з маршруту № 39. А на маршруті № 39 працюватиме частина автобусів маршруту № 27.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернопільській ...

КОМЕНТАРІ