Класифікація сучасних бетононасосів

Класифікація сучасних бетононасосів

22.09.17 23:37 0 1311

Сьогодні ми поговоримо про бетононасоси, а точніше про їх класифікацію і розповість нам про це співробітник "ВК Сервіс": vkservice.com.ua/betononasos, в якій можна орендувати бетононасос в Києві.

За типом автономності бетононасоси бувають:

  • Стаціонарними. Головними перевагами даного виду спецтехніки є збільшена потужність (в порівнянні з мобільним варіантом), найвища надійність пристрою, а також можливість функціонування в важких умовах. У той же час, існують і певні недоліки. Вони не можуть самостійно пересуватися з місця на місце. Для цього потрібен спеціальний причіп. Подача готового рідкого бетону по шлангу не передбачає використання стріли. Управління причіпним забезпечується машиністом або оператором;
  • Мобільними. Оренда такого бетонозмішувача сьогодні користується величезним попитом, його ще називають автобетононасосом або АБН. Пересувна техніка компактного типу являє собою спеціалізовані транспортні засоби, які активно використовуються для перекачування бетонного розчину в вертикальному і горизонтальному напрямку після його виробництва. На думку багатьох фахівців, АБН стандартної конструкції є ідеальною технікою для роботи подібного плану.

За типом подачі, бетононасоси бувають:

  • Поршневі. Вони передбачають продавлювання бетону внаслідок роботи поршня. Додатково такі установки можуть розділятися на шторкові і шиберні. У першому випадку бетоновод і механізм подачі бетону розділяються шторками. У другому випадку, відділення відбувається за рахунок використання шиберного клапана або вузла. Клапани в шиберних пристроях можуть мати форму літери S або С, що обумовлює додатковий підрозділ пристроїв на S- і С-типи;
  • Вакуумні. Вони передбачають створення вакууму в приймальному лотку, за допомогою якого і відбувається продавлювання бетону.

Також, бетононасоси можуть класифікуватися по потужності двигуна і за розмірам (габаритам) бетонороздавальної стріли, максимальна довжина якої може досягати 70 м.

Додатково в сучасних магазинах можна купити нові і б/у дизельні, пневматичні, роторні, героторні, шнекові, портативні, малогабаритні, ручні і зовсім маленькі міні насоси, а також комплектуючі до них.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Автобус Вінниця - Кельце: ...

КОМЕНТАРІ