Автобус Вінниця - Кельце: Як замовити квиток?

Автобус Вінниця - Кельце: Як замовити квиток?

22.09.17 23:55 0 1340

У центрі Польщі знаходиться місто Кельце з багатовіковою культурою та історією. Кельце також є великим вузлом автомобільних і залізних доріг, а один з найпопулярніших, найдешевших і найшвидших способів туди дістатися - це автобусний рейс Вінниця - Кельце (до речі, придбати квиток на цей рейс можна на сайті http://kasa.biz.ua/).

Переїзд за допомогою автобуса Вінниця - Кельце має доступну ціну і набагато дешевший перельоту на літаку. Сама вартість на автобуси до Польщі залежить від таких факторів, як:

  1. час року подорожі;
  2. перевізника;
  3. маршруту;
  4. і кількості зупинок.

До речі, перевізники влаштовують акції зі знижками, які ще більше збивають ціну, а послуга бронювання квитка онлайн допомагає спланувати все заздалегідь.

Автобус Вінниця - Кельце відправляється з міського міжнародного вокзалу, рідше з інших автостанцій. Всі маршрути мають свій чіткий графік, можуть бути прямими або з пересадками. Багато мандрівників віддають перевагу рейсам з пересадками, оскільки можна відвідати інші населені пункти, в тому числі і Варшаву. При посадці на автобус досить просто показати роздрукований електронний квиток, іноді його потрібно обміняти, але про це вас сповістять заздалегідь. Вінницький автовокзал має:

  • камери схову;
  • аптеку;
  • туалет;
  • довідку;
  • кімнату поліції;
  • кімнату матері і дитини.

Автобусний рейс Вінниця - Кельце, після в'їзду в Польщу, продовжує їхати далі вглиб континенту, рідко після перетину кордону потрібно використовувати місцевий транспорт для подальших мандрів.

Автовокзал і ЖД станція в європейських містах часто суміщені. Хочемо нагадати, що підібрати ідеальний маршрут і купити квиток на автобус Вінниця - Кельце і на інші сполучення ви можете цілодобово на сайті kasa.biz.ua.

Автобуси в Польщу можна знайти не тільки по популярних напрямках (Київ - Варшава та Львів - Варшава), але і з багатьох інших українських міст в більш дрібні населені пункти, ніж Варшава і Краків. Наприклад:

  1. Вінниця-Тарнув;
  2. Вінниця-Ополе;
  3. Вінниця-Бидгощ;
  4. Вінниця-Щецин;
  5. Вінниця-Радом;
  6. Вінниця-Торунь;
  7. Вінниця-Хелм;
  8. Вінниця-Ченстохова;
  9. Вінниця-Кельце;
  10. Вінниця-Ярослав.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Класифікація сучасних ...
Наступна новина: Курси англійської мови: Як ...

КОМЕНТАРІ