Чернівці: Олексій Каспрук привітав педагогів дошкільних закладів із професійним святом

Чернівці: Олексій Каспрук привітав педагогів дошкільних закладів із професійним святом

23.09.17 08:44 0 607
З нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля у сесійній залі Ратуші відбулися урочисті збори. Чернівецький міський голова Олексій Каспрук привітав працівників дошкільних закладів міста з професійним святом та вручив листи подяки за багаторічну сумлінну, творчу працю і вагомі успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління.

“Батьки довіряють вам свій найцінніший скарб – своїх дітей, – сказав Олексій Каспрук, звертаючись до присутніх педагогів. – Ваша праця є дуже важливою та відповідальною і водночас дуже нелегкою.

Те, що ви працюєте у переповнених групах, можна вважати справжнім трудовим подвигом. На жаль, ми ще не можемо забезпечити всіх малят місцями у садочках, але працюємо над цим і вже є певні результати – відкриваються нові групи в садочках, найближчим часом плануємо відкрити капітально відремонтовані та новозбудовані дитячі установи, думаємо про проектування і будівництво ще кількох нових установ у багатонаселених мікрорайонах. Ми сподіваємося, що спільними зусиллями у 2018 році ми вирішимо цю проблему”.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ігор Гундич привітав ...
Наступна новина: Тернопіль: муніципальна ...

КОМЕНТАРІ