Ігор Гундич привітав жителів Житомирщини: Як одна велика родина святкуємо спільний День народження

Ігор Гундич привітав жителів Житомирщини: Як одна велика родина святкуємо спільний День народження

23.09.17 08:37 0 537
Як одна велика родина, ми зібралися всіма районами, аби відсвяткувати спільний День народження – 80 років нашої області. І символічно те, що день утворення Житомирщини ми відзначаємо одразу ж після Міжнародного дня миру! Наша область – земля жита і миру.

Із такими словами голова облдержадміністрації Ігор Гундич привітав житомирян та запрошених гостей із Днем області 22 вересня, у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги.

— «Радий бачити тут представників зі всієї Житомирщини – від Овруча до Ружина, від Новоград-Волинського до Малина! З кожним роком наша область розквітає, оновлюється і осучаснюється, з'являються нові «символи змін», яких не помітити не можливо. разом із вами ми будуємо Нову Житомирщину. Область, де хотітимуть залишатися наші діти, де сучасні садочки, нові українські школи, де на селі реально придбати будинок, поставити сонячні електростанції, де можна розвивати власну справу і знати, що ти тут можеш реалізуватися. Ми успішно реалізовуємо реформи і є одними із кращих в Україні у впровадженні децентралізації, енергоефективності. Це, безперечно, результат роботи кожного із нас», – зазначив Ігор Гундич у вітанні.

Голова ОДА наголосив на тому, що Житомирщина – це область героїв – військовослужбовців 95 десантно-штурмової, 26 артилерійської, 30 механізованої бригад, 199 навчального центру та найбільш відомих в Україні волонтерів.

— «Символічно, що день утворення Житомирщини ми відзначаємо одразу ж після Міжнародного дня миру! Наша область – земля жита і миру. Нам по праву є чим і ким пишатися! Маю надію, що шнім святом ми започаткуємо щорічний День області. І хочу, щоб після нашої зустрічі кожен дізнався трошки більше про нашу область, відкрив для себе щось нове, знайшов сотні причин пишатися тим, що ми – житомиряни. З Днем області нас!», – привітав присутніх Ігор Гундич.

До привітань також приєднався голова обласної ради Володимир Ширма.

Всі гості свята стануть свідками відзначення 23 номінантів – кращих представників районів. Вітатимуть нагороджених та присутніх Ірина Шинкарук, хорова капела «Орея», клуб спортивного танцю «Естет», артисти Бердичівського цирку, відомі Бовсунівські бабусі та етно-рок гурт «TaRuta».

Також у фоєй драмтеатру працює квіткова фотозона із мальвами – символом свята. Ця квітка уособлює любов до рідної землі, до свого народу, до батьківської хати, втілює духовне коріння людини, її вірність духовній спадщині предків.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ