Геннадій Зубко вітає жителів Житомирщини зі святом

Геннадій Зубко вітає жителів Житомирщини зі святом

23.09.17 08:03 0 575
Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко привітав жителів області зі святом:

"Вітаю рідну Житомирщину з Днем народження! області – 80 років. Проте – це лише офіційний відлік, який спонукає оцінити всю історичну глибину краю.

Це – старовинна українська земля, її коріння сягає древлянських часів. Цей край народив нам славетних Лесю Українку, Бориса Лятошинського, Сергія Корольова… Звідси – родовід українського художника - авангардиста Казимира Малевича. Тут знаходили натхнення митці і мислителі. Житомирщина багата на українські автентичні традиції, які ми зберігаємо і передаємо нашим нащадкам, край з глибокою культурою та духовністю.

Край людей, в чиїх серцях живе свобода і непереможний дух. Воїни нашої 95-ї аеромобільної бригади найпершими вирушили на Схід і захистили незалежність нашої держави від російського агресора!

громади Житомирщини - європейська, прогресивна, інноваційна спільнота. Область – серед лідерів у реформі децентралізації. Адже тут – глибокі традиції самоврядності й прагнення людей спільно розвиватись й змінювати життя краю.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У Ратуші ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ