Жінку судитимуть за спробу вирішити питання про зняття арешту на майно за допомогою хабара    Тячівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про корупційне кримінальне правопорушення за фактом пропозиції т

Жінку судитимуть за спробу вирішити питання про зняття арешту на майно за допомогою хабара Тячівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про корупційне кримінальне правопорушення за фактом пропозиції т

23.09.17 09:22 0 563
Тячівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про корупційне кримінальне правопорушення за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України).

Зокрема, як повідомили у Тячівській місцевій прокуратурі, у ході досудового розслідування встановлено, що місцева мешканка, у приміщенні Тячівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області, запропонувала та надала державному виконавцю неправомірну вигоду у сумі 45 доларів США та 200 грн. (на загальну суму 1369 грн.).

За вказані кошти, жінка намагалася вирішити питання про зняття арешту з належного їй майна.

Відтак, за вчинення інкримінованого злочину обвинуваченій загрожує покарання у виді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі запрацювала ...
Наступна новина: Чернівці: «Оселя ...

КОМЕНТАРІ