Кредит готівкою без довідки про доходи в Україні

Кредит готівкою без довідки про доходи в Україні

24.09.17 00:33 0 1057

Як отримати кредит готівкою або на картку без довідки про доходи, без відмов, без черг і очікування. Інноваційне кредитування вже в Україні. Більше не потрібно йти до банку, стояти в довжелезних чергах, заповнювати анкету та чекати рішення про надання кредиту - зараз все набагато простіше!

Питання кредитування сьогодні змушені піднімати для себе багато українців. Якщо раніше ця тема стосувалася в основному бізнесу і просто великих покупок, то сьогодні часом мова йде про зовсім невеликі суми, які, однак, не можуть чекати. Тим часом, пропозиції банків все ще знаходяться на колишньому рівні потреб населення, і оформити нехай навіть і невеликий кредит готівкою без довідки про доходи та поручителів у них досить складно.

Але наскільки взагалі затребувана для середньостатистичного громадянина така форма кредитування? Якщо реально дивитися на речі, то ми розуміємо: попиту багатьох громадян найбільше відповідала б така пропозиція, як моментальний кредит готівкою без довідки про доходи та інших бюрократичних процедур. На щастя, на ринку є гравці, які відреагували саме на такий запит - і зайнялися інноваційним терміновим кредитуванням.

Наскільки реальним є кредит готівкою без довідки про доходи в Україні?

Сьогодні терміновий кредит готівкою без довідок та поручителів оформити дійсно можна. Таку послугу надає безліч МФУ, рейтинг яких можна подивитися на сайті fin-journal.com.ua.

Для оформлення кредиту вам знадобиться тільки паспорт і код платника податків (ІПН). Ви можете взяти кредит готівкою без довідки про доходи або оформити кредитний переказ на вашу банківську картку. І все це - за 15 хвилин!

Порядок дій наступний:

  • Зайдіть на сайт МФУ;
  • Виберіть суму, яку бажаєте отримати в кредит, і термін його погашення;
  • Заповніть заявку (не забудьте вказати, що хочете забрати суму готівкою);
  • Приходьте у відділення і отримуйте свій кредит.

Звертаємо вашу увагу на те, що взяти кредит готівкою без довідки про доходи у вас є можливість у будь-якому відділенні вибраного вами банку або кредитної установи.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Історія приколів і ...
Наступна новина: Як правильно вибрати бюро ...

КОМЕНТАРІ