Чернігів зустрічає почесних гостей

Чернігів зустрічає почесних гостей

25.09.17 10:40 0 559
В Чернігівській міській раді відбулися урочисті збори за участю представників делегацій українських та закордонних міст-партнерів та почесних гостей. Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко радо зустрів в міській раді міських голів міст Дніпра – Бориса Філатова, Вінниці - Сергія Моргунова, Сум – Олександра Лисенка, Славутича – Юрія Фомічова, Ніжина – Анатолія Лінника, Новгород-Сіверського – Олега Бондаренка. На зустрічі також були присутні голова Гомельського міськвиконкому Петро Кириченко, секретар міськвиконкому м. Тарнобжега Пшемислав Рейнкас та Почесний Консул Республіки Латвії в Чернігові та Чернігівській області Олена Вишнякова, заступники міського голови, керівники структурних підрозділів міської ради.

На початку зустрічі міський голова урочисто привітав кожного чернігівця з Днем міста:

- Я обіймаю посаду міського голови одного з найдревніших міст України, міста-красеня над Десною з однієї причини: я люблю це місто і я хочу, щоб наше місто писало нові сторінки історії його відродження і щоб це місто мало майбутнє. Це майбутнє ми створюємо спільно і воно можливе тільки за умови співпраці кожного чернігівця, - підкреслив Владислав Атрошенко. */blockquote

*/blockquote

Він також пригадав далекі воєнні роки, коли загинули десятки тисяч місцевих жителів і запропонував присутнім Хвилиною мовчання вшанувати всіх, хто захищав нашу землю.

Керівники делегацій та почесні гості теж виступили з привітальними промовами, в яких, зокрема, говорилося про приємні враження від нашого міста.

Всі учасники по закінченню урочистих зборів пройшли до скверу ім. Б. Хмельницького, де відбулося його урочисте відкриття.

Фоторепортаж з цієї події

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі покладанням ...
Наступна новина: На Вінниччині викрито та ...

КОМЕНТАРІ