Як вибрати хорошу стоматологію?

Як вибрати хорошу стоматологію?

25.09.17 22:02 0 836

В даний час в Мінську і в Білорусі є величезна кількість стоматологічних установ, які надають повний спектр послуг з терапії зубів:

  1. лікування карієсу;
  2. пломбування каналів;
  3. реставрація зубів;
  4. відбілювання;
  5. лікування ясен;
  6. виправлення неправильного прикусу;
  7. протезування та імплантація;
  8. хірургічна стоматологія.

Як же серед великої кількості стоматологий вибрати найкращу - "правильну", фахівці якої допоможуть вам розібратися з проблемою лікування зубів, і не розчарують якістю або ціною роботи? Звичайно, вибір клініки досить складний і займе якийсь час, адже зуби ми хочемо полікувати якісно і надовго, особливо якщо справа стосується протезування або імплантації. Яку стоматологію вибрати - державну чи приватну, зупинити свій вибір на невеликому стоматологічному кабінеті недалеко від будинку, або звернутися у великий стоматологічний центр, яку ціну сплачувати - високу або низьку? Про це нам розповість співробітник «Центру Сімейної Стоматології»: http://medexpert.by/, в якому кожен житель Мінську може вилікувати свої зуби без болю.

Вибираємо стоматологічну клініку

Отже, ваш вибір залежить від декількох критеріїв:

  • стану ваших зубів і необхідного лікування;
  • розташування і часу роботи стоматологічної клініки;
  • переліку послуг та кваліфікації лікарів;
  • форми власності та цінової категорії.

Перш за все, стоматологію потрібно вибирати в залежності від мети вашого візиту. Якщо вам треба просто полікувати кілька зубів, або пройти процедуру відбілювання зубів, професійну гігієну порожнини рота, то вам підходить практично будь-яка стоматологічна клініка або приватний кабінет.

Якщо ж у вас більш серйозні проблеми (необхідне протезування, імплантація зубів, або виправлення прикусу), то вибір на користь тієї чи іншої стоматології зробити вже набагато важче. Тоді розташування клініки краще не враховувати, а звернути свою увагу на:

  1. перелік послуг, що надаються;
  2. наявність рентгена;
  3. використання сучасних матеріалів і новітніх технологій.

Також важливо почитати відгуки про стоматологію, зробити дзвінок в клініку і уточнити подробиці (можливість консультації, час запису на прийом). В складних випадках краще отримати консультацію лікаря-стоматолога в декількох клініках. Компетентний фахівець допоможе підібрати метод протезування, імплантації або виправлення прикусу, найбільш підходящий саме для вас, виходячи з ваших фінансових можливостей.

Звертайте увагу на час запису в стоматологію - це дуже хороший показник, якщо він йде за пару тижнів. Це свідчить про те, що стоматологія затребувана, і на хорошому рахунку у пацієнтів.

Бажано вибрати стоматологію, яка викликала у вас найбільшу довіру, і все лікування здійснювати в одному місці (зазвичай треба перед протезуванням або імплантацією ще й полікувати зуби). Так буде забезпечена якість і злагоджена робота професіоналів (стоматолога-терапевта, стоматолога-ортопеда, ортодонта та імплантолога).

Яку стоматологію вибрати - державну чи приватну?

Це залежить від вашого рішення, але слід врахувати кілька порад. Не варто думати, що в державних медичних установах низька вартість лікування зубів. Буває, що в невеликих приватних стоматологів ціни на послуги нижчі, ніж в державних, а обладнання і матеріали використовуються значно кращі. Якщо ви довіряєте фахівцю, то місце його роботи не має значення. А ось видаляти зуби в складних випадках рекомендується в державних установах, так як у стоматологів там більше досвід.

Ціна питання

Що стосується одного з головних питань - вартості лікування, то вибір стоматології залежить від ваших фінансових можливостей, але не треба гнатися за низькими цінами, адже потім перелікувати зуби може бути значно дорожче. У стоматологічних центрах вартість лікування дорожча, але рівень сервісу може бути вищим і можливий індивідуальний підхід до пацієнта. Але завжди можна знайти стоматологічну клініку, в якій вам сподобаються і ціни і рівень сервісу, адже вартість лікування в різних стоматологіях при однаковій якості може мати відчутні відмінності. Безпосреденьо на самі ціни впливає внутрішня політика стоматології, орендна плата, вартість придбаного обладнання та матеріалів, кількість співробітників установи.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Правильний вибір бюро ...
Наступна новина: Металлопластиковые окна: ...

КОМЕНТАРІ