"Фоллоуфокси": новий сервіс для мандрівників

26.09.17 16:48 0 990

Багато хто в наш час задає питання: "Що потрібно сучасній людині для комфортного життя?". Відповідь тут дуже проста: їй потрібно те ж саме, що і жителям Древнього Риму - "хлібу та розваг".

Будь-яке достатньо велике сучасне місто надає своїм жителям доступ до безлічі різноманітних розважальних закладів. Подібний вибір місць, де можна приємно провести час не може не радувати, але значна кількість розважальних закладів так само ускладнює пошук місця, в якому можна приємно провести час за досить лояльну ціну.

Зараз на ринку присутня величезна кількість закладів, які пропонують своїм клієнтам приємно провести час або організувати дозвілля за їхні гроші. Навіть жителям міста, в якому розташовані ті чи інші розважальні заклади, не завжди легко знайти щось підходяще, ну а для туристів це перетворюється на справжнісінький квест. Але, скориставшись спеціалізованим сервісом "Фоллоуфокси" можна істотно спростити організацію свого дозвілля. Він надає можливість дізнатися оцінки та відгуки відвідувачів про всі значущі розважальні заклади необхідного міста і відразу відсіяти ті, які користуються вкрай сумнівною репутацією серед відвідувачів.

База розважальних закладів даного порталу постійно розширюється і поповнюється новими закладами, які можуть заслуговувати на увагу потенційних клієнтів. А завдяки тому, що тільки безпосередні відвідувачі закладу можуть формувати його рейтинг, користувачі ресурсу можуть бути впевнені в тому, що їм надані актуальні і об'єктивні оцінки розважальних закладів.

Портал дозволяє уникнути неприємної ситуації, коли розрекламований заклад, при особистому відвідуванні, виявляється вкрай сумнівним місцем, з високими цінами і сервісом гранично низького рівня.

В каталог порталу так само входять магазини і різноманітні установи, що спеціалізуються на наданні певних послуг. Його користувачі можуть дізнатися, як в даних закладах ставляться до своїх клієнтів і яку цінову політику вони ведуть, що дозволяє відразу виключити місця, з вкрай сумнівним рівнем сумлінності.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Кухонные мойки Teka: ...
Наступна новина: Плюси і мінуси ...

КОМЕНТАРІ