В Житомирській області підрядник встигає завершити ремонт мосту у с. Рижани у дедлайн голови ОДА

В Житомирській області підрядник встигає завершити ремонт мосту у с. Рижани у дедлайн голови ОДА

27.09.17 09:52 0 580
Підрядник ТОВ «Європлюсбуд» завершує роботи з будівництва мосту через р. Ірша у селі Рижани на автодорозі М-06. На об'єкті вже влаштовано асфальтобетонне покриття та ведуться роботи з бетонування конусів для укріплення схилів штучної споруди.

Про це повідомив начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА Роман Крисюк.

За його словами, підрядник вкладається у термін, який поставив голова ОДА Ігор Гундич під час огляду об'єкту у Хорошівському районі у червні цього року – до 1 листопада будівництво мосту у с. Рижани має бути завершено.

— «Вже влаштовано покриття з асфальтобетону. Наразі ведуться роботи з бетонування конусів для укріплення схилів штучної споруди. Наступний етап –роботи з влаштування бар'єрного, перильного огороджень та покриття на тротуарах, влаштування освітлення на мосту», – зазначає Роман Крисюк. —

Загальна вартість будівництва мосту в с.Рижани складає 5,8 млн гривень. Цього року з обласного бюджету вже виділено 500 тис. грн. З коштів державного бюджету, які надійдуть на ремонт доріг, планується виділити ще додатково 10% для завершення робіт на об'єкті.

Після завершення всіх робіт довжина мосту буде становити 66,80 м. Повна ширина - 13,40 м, в тому числі проїжджа частина - 9 м та два тротуари по 1,5 м.

Нагадаємо, що у липні експерти не виявили зауважень до будівництва мосту у с. Рижани.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На честь Дня міста над ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ