Чернівці: Дозвільні документи на перевезення небезпечних,надгабаритних,великовагових вантажів через ЦНАП надає управління патрульної поліції

Чернівці: Дозвільні документи на перевезення небезпечних,надгабаритних,великовагових вантажів через ЦНАП надає управління патрульної поліції

27.09.17 09:04 0 614
Центр надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради (ЦНАП) інформує про зміну дозвільного органу з видачі документів дозвільного характеру при перевезенні небезпечних, надгабаритних, великовагових вантажів.

Чернівецькою міською радою у вересні укладено угоду про спільну діяльність з Управлінням патрульної поліції Департаменту патрульної поліції, відповідно до якої даний дозвільний орган надає через ЦНАП «Погодження маршруту руху транспортного засобу під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів» далі (Погодження) та «Дозвіл на участь у дорожньому русі транспортного засобу, вагові або габаритні параметри якого перевищують нормативні».

Для отримання цих дозвільних документів суб'єкт господарювання повинен звернутись в ЦНАП з заявою встановленого зразка, до якої додаються наступні пакети документів:

– для Погодження:

1) свідоцтво про підготовку уповноваженого з питань безпеки перевезення вантажів; 2) ДОПНВ-свідоцтво про підготовку водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі; 3) свідоцтво про допущення транспортних засобів до перевезення визначених небезпечних вантажів;4) чинний договір обов'язкового страхування відповідальності суб'єктів перевезення небезпечних вантажів на випадок настання негативних наслідків під час перевезення небезпечних вантажів;5) у разі перевезення небезпечних речовин або виробів, на перевезення яких необхідне додаткове погодження або дозвіл інших компетентних органів, – відповідні копії цього погодження або дозволу, крім випадків, коли додаткове погодження або дозвіл видається на підставі погодження дорожнього перевезення небезпечних вантажів Національної поліції України;6) документ, що підтверджує повноваження уповноваженої особи, у разі подання заяви представником перевізника;

7) платіжні документи (квитанції) про оплату вартості за надання послуги.

-для Дозволу:

1) визначений власником вулично-дорожньої мережі маршрут руху; 2) погодження власників залізничних переїздів, мостового господарства та, за необхідності, служб міського електротранспорту, електромереж, електрифікації, електрозв'язку; 3) погодження з дистанцією колії залізниці (державна власність) або власниками переїздів (інші форми власності) чи уповноваженими ними організаціями, якщо габарити надгабаритного транспортного засобу перевищують за шириною 5 метрів, за довжиною 26 метрів, за висотою 4,5 метра, а загальна маса великовагового ТЗ перевищує 52 тонни; 4) висновок за результатами проведення спеціалізованого обстеження або випробування будівель, споруд і мереж на маршруті (якщо загальна маса великовагового транспортного засобу перевищує 60 тонн);5) платіжні документи (квитанції) про оплату вартості за надання послуги

Термін видачі цих документів – 10 робочих днів. Послуги платні, розмір адміністративного збору за одну послугу – 95 грн.

Увага! Реквізити для оплати змінились! Нові рахунки розміщені в інформаційних картках на вказані послуги, з якими можна ознайомитись на офіційному порталі ЦНАП за посиланням http://dozvil.chernivtsy.eu. Також рахунки можна отримати безпосередньо в ЦНАП, де й оплатити послугу.

Додаткові консультації з приводу отримання погодження та дозволу можна отримати з 09:00 год до 17:45 год. в відділі БДР УПП в м. Чернівці ДПП за адресою м. Чернівці, вул. Заводська, 22 або за телефонами:

т.м. 0505384879 Бобирь Андрій Миколайович

т.м. 0953253023 Одочук Андрій Іванович

Заява з пакетом документів для отримання дозволів подається за адресою вул.Героїв Майдану,7, багатоканальний телефон (0372)50-90-90.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Виступи гуртів ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Зборові ...

КОМЕНТАРІ